حاج کیومرث سرمدی نماینده ساعی و انقلابی شهرستان اسدآباد در مجلس شورای اسلامی عصر امروز به اتفاق هیئت همراه و به منظور بررسی عملکرد معاونت آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد و پیگیری و رفع موانع و مشکلات موجود در این حوزه، ضمن حضور در معاونت آموزشی، با ریاست، معاون آموزشی، مدیران و اعضای هیئت علمی جلسه ای برگزار نمود.

به گزارش مفدا اسدآباد، در ابتدا دکتر عفت پناه معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی ضمن خیر مقدم، گزارش مشروحی از عملکرد این معاونت در حوزه های مختلف ارائه داد.

در ادامه، دکتر صالحی رئیس دانشکده ضمن تقدیر از حمایت های نماینده مردم شهرستان اسدآباد در مجلس شورای اسلامی، پیرامون برنامه ریزی های صورت گرفته جهت پیشبرد اهداف دانشکده در بخش های گوناگون نکاتی را بیان کرد.

همچنین، نماینده مردم در خانه ملت از تلاش های بی وقفه مجموعه دانشکده علوم پزشکی اسدآباد تشکر کرد و افزود؛ تلاش همه ما این است که همدل و هم سو باشیم. همدلی یک ابزار مهم برای حرکت به سمت رفع مشکلات است و امروز فضای شهرستان به سمت و سویِ کار و تلاش در حال حرکت می‌باشد.

وی تاکید کرد؛ اینجانب با تمام توان در جهت خدمت به مردم شریف و توسعه و پیشرفت دانشکده در کنار مسئولین هستم.

در پایان جلسه، اعضای هیئت علمی به بیان نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.

پس از جلسه، حاج کیومرث سرمدی از بخش های مختلف معاونت آموزشی بازدید کرد و با حضور در خوابگاه دانشجویی پسرانه امیرالمومنین(ع) پس از گفتگوی صمیمانه با دانشجویان در جریان مسائل و مشکلات آنان قرار گرفت.