• نظارت بر تهیه اقلام اصلی مواد اولیه توسط پیمانکار۲- نظارت بر خرید مواد غذایی، کیفیت مواد غذایی، انبار مواد غذایی، طبخ و توزیع غذا توسط کارشناس تغذیه۳- نظارت بر بهداشت سلف سرویس‌ها، پرسنل و کارکنان شاغل در آشپزخانه‌ها توسط کارشناس بهداشت محیط۴- نظارت بر نحوه صدور کارت اعتباری اتوماسیون تغذیه دانشجویان۵- رسیدگی به انتقادات و پیشنهادات دانشجویان در مورد تغذیه و اعلام به پیمانکار۶- نظر سنجی از دانشجویان ساکن خوابگاه‌ها در مورد کیفیت غذایی جهت برنامه‌ریزی هرچه بهتر تعداد دانشجویان۷- تهیه و تنظیم برنامه غذایی به صورت ماهانه و درج آن در سایت دانشگاه۸- تهیه صورت وضعیت عملکرد پیمانکار طرف قرارداد به صورت ماهانه و اعلام به معاون دانشجویی فرهنگی برای پرداخت حق الزحمه ایشان برابر مفاد قرارد منعقده۹- شناسایی مطلوب دانشجویان فعال به عنوان همکار افتخاری جهت نظارت بر توزیع شام و صبحانه در خوابگاه‌های دانشجوئی و پرداخت حق الزحمه ایشان برابر دستورالعمل کار دانشجوئی.
    ۱۰- پی‌گیری مشکلات مربوط به افزایش اعتبار و رزرو غذا به صورت اینترنتی۱۱- تهیه آمار پخت غذا به صورت هفتگی و ابلاغ به پیمانکار

    معرفی اداره تغذیه

    حفظ سلامت و بهداشت غذای دانشجویان از مهم ترین اهداف مدیریت امور دانشجویی می باشد، لذا به این منظور اداره تغذیه عهده دار مسئولیت نظارت بر تهیه، طبخ و توزیع غذای دانشجویان برای وعده های غذایی صبحانه، ناهار و شام با استفاده از مواد اولیه ی با کیفیت و بهداشتی و نیز رزرو و توزیع غذا در سلف سرویس ها و خوابگاهها از طریق سیستم اتوماسیون تغذیه می باشد .

    اهم وظایف این اداره و واحدهای تابعه آن در ارائه غذای سالم به دانشجویان دانشکده ها و خوابگاههای دانشگاه عبارتنداز :

    • نظارت بر تهیه به موقع مواد اولیه، طبخ غذا و توزیع آن در سلف سرویسها و خوابگاههای دانشگاه
    • نظارت برتامین تجهیزات مورد نیاز طبخ غذا
    • برگزاری مناقصه وانتخاب پیمانکار مناسب برای طبخ غذا
    • تدوین برنامه غذایی مناسب باتوجه به فصول سال و برآورده سازی نیازهای تغذیه ای دانشجویان از نظر میزان کالری، پروتئین، کربوهیدارت، چربی و ریزمغذی های لازم و استانداردسازی آن و نظارت بر اجرای برنامه غذایی
    • تهیه آنالیز مواد غذایی مورد نیاز برای هریک از غذاها
    • نظارت و کنترل دقیق بر میزان مصرف مواد غذایی و کیفیت مواد غذایی خریداری شده(براساس برندهای اعلام شده)
    • نظارت دقیق بر عملکرد پیمانکار
    • نظارت و رسیدگی مستمربر امر بهداشت محیط های طبخ و توزیع غذا(آشپزخانه وسلف سرویس ها)
    • نظارت درتهیه و ارائه کارت بهداشتی و گواهی آموزشی پرسنل دخیل در امر تهیه و طبخ غذا (نظارت بر عملکرد پیمانکار تغذیه)
    • کنترل بهداشت موادغذایی و تاریخ تولید و انقضاء آنها در تمامی مراحل تهیه غذا اعم از خرید موادغذایی استاندارد، نگهداری، آماده سازی، طبخ و توزیع غذا

نحوه استفاده از سیستم اتوماسیون تغذیه به شرح ذیل میباشد:

دانشجویان پس از دریافت کارت دانشجویی هوشمند خود درصورت تمایل به استفاده از غذای دانشجویی به ترتیب زیر اقدام نمایند:

نحوه شارژ کارت تغذیه:

افزایش اعتبار کارت تغذیه از طریق اینترنت (شبکه شتاب) :

با مراجعه به آدرس https://food.asaums.ac.ir و تایپ نام کاربری و کلمه عبور، گزینه افزایش اعتبار را انتخاب کرده  سپس درگاه بانک رفاه مسکن را انتخاب نمایید و پس از تایپ مبلغ مورد نیاز، آن را تأیید نموده و سپس روی گزینه پرداخت کلیک کنید. سپس شماره ۱۶ رقمی روی کارت شتاب و رمز اینترنتی و ccv2 خود را وارد نموده و سپس مجدداً گزینه پرداخت را انتخاب نمایید.

تذکر مهم:

  1. توجه داشته باشید رزرو غذا برای هفته بعد فقط از روز شنبه تا چهار شنبه (حداکثر تا ساعت ۱۲ ظهر) هر هفته میسر می باشد و هرگونه تغییر در رزرو هفته بعد، تا ساعت ۱۲ روز چهار شنبه امکان پذیر است و درصورت عدم اقدام به رزرو غذا در این روزها امکان رزرو غذا در روز پنجشنبه وجود نخواهد داشت.
  2. دقت کنید مبلغ اعتبارموجود درکارت شما کمتر از مبلغ وعده هایی که می خواهید رزرو شود، نباشد و حتماً به موقع نسبت به شارژ کارت خود اقدام نمایید.
  3. دستگاههای اتوماسیون قابلیت رزرو غذا تا سه هفته بعد را دارند.
  4. رزرو اینترنتی غذا از طریق وب سایت https://food.asaums.ac.ir  امکان پذیر است. (در هنگام رزرو اینترنتی حتماً به تاریخ فرمایید. )
  5. در صورت فراموش کردن رزرو غذا در طول هفته در دانشکده ها ارائه غذای روزفروش در سلف ها(در صورت مازاد بودن غذا) با قیمت ۳ برابر قیمت عادی غذا امکان پذیر خواهد بود.
  6.  در صورت رزرو اشتباه، در دانشکده های دیگر امکان خرید روزفروش وجود نخواهد داشت.

نحوه تحویل غذا:

  1. دانشجویان گرامی می توانند غذایی را که رزرو کرده اند درمحل و زمان مقرر با استفاده از دستگاه تحویل غذا، دریافت نمایند.
  2. دانشجویان ساکن خوابگاه ها درصورت تمایل جهت رزرو صبحانه وشام می بایست از طریق اینترنت اقدام به رزرو صبحانه و شام نمایند.

    زمان توزیع غذا:

    ساعت توزیع ناهار: در سلف سرویس ها از ساعت ۳۰/۱۱ الی ۱۴ می باشد.

    ساعت توزیع صبحانه و شام در خوابگاهها: وعده صبحانه وشام به طور همزمان در شش ماهه اول سال از ساعت ۱۸ الی۲۰ و درشش ماهه دوم سال از ساعت ۱۷ تا۱۹ توزیع می گردد.

اسدآباد، اتوبان راه کربلا، معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد
081-33132012

Loading