- نظارت بر تهیه اقلام اصلی مواد اولیه توسط پیمانکار۲- نظارت بر خرید مواد غذایی، کیفیت مواد غذایی، انبار مواد غذایی، طبخ و توزیع غذا توسط کارشناس تغذیه۳- نظارت بر بهداشت سلف سرویسها، پرسنل و کارکنان شاغل در آشپزخانهها توسط کارشناس بهداشت محیط۴- نظارت بر نحوه صدور کارت اعتباری اتوماسیون تغذیه دانشجویان۵- رسیدگی به انتقادات و پیشنهادات دانشجویان در مورد تغذیه و اعلام به پیمانکار۶- نظر سنجی از دانشجویان ساکن خوابگاهها در مورد کیفیت غذایی جهت برنامهریزی هرچه بهتر تعداد دانشجویان۷- تهیه و تنظیم برنامه غذایی به صورت ماهانه و درج آن در سایت دانشگاه۸- تهیه صورت وضعیت عملکرد پیمانکار طرف قرارداد به صورت ماهانه و اعلام به معاون دانشجویی فرهنگی برای پرداخت حق الزحمه ایشان برابر مفاد قرارد منعقده۹- شناسایی مطلوب دانشجویان فعال به عنوان همکار افتخاری جهت نظارت بر توزیع شام و صبحانه در خوابگاههای دانشجوئی و پرداخت حق الزحمه ایشان برابر دستورالعمل کار دانشجوئی.
۱۰- پیگیری مشکلات مربوط به افزایش اعتبار و رزرو غذا به صورت اینترنتی۱۱- تهیه آمار پخت غذا به صورت هفتگی و ابلاغ به پیمانکارمعرفی اداره تغذیه
حفظ سلامت و بهداشت غذای دانشجویان از مهم ترین اهداف مدیریت امور دانشجویی می باشد، لذا به این منظور اداره تغذیه عهده دار مسئولیت نظارت بر تهیه، طبخ و توزیع غذای دانشجویان برای وعده های غذایی صبحانه، ناهار و شام با استفاده از مواد اولیه ی با کیفیت و بهداشتی و نیز رزرو و توزیع غذا در سلف سرویس ها و خوابگاهها از طریق سیستم اتوماسیون تغذیه می باشد .
اهم وظایف این اداره و واحدهای تابعه آن در ارائه غذای سالم به دانشجویان دانشکده ها و خوابگاههای دانشگاه عبارتنداز :
- نظارت بر تهیه به موقع مواد اولیه، طبخ غذا و توزیع آن در سلف سرویسها و خوابگاههای دانشگاه
- نظارت برتامین تجهیزات مورد نیاز طبخ غذا
- برگزاری مناقصه وانتخاب پیمانکار مناسب برای طبخ غذا
- تدوین برنامه غذایی مناسب باتوجه به فصول سال و برآورده سازی نیازهای تغذیه ای دانشجویان از نظر میزان کالری، پروتئین، کربوهیدارت، چربی و ریزمغذی های لازم و استانداردسازی آن و نظارت بر اجرای برنامه غذایی
- تهیه آنالیز مواد غذایی مورد نیاز برای هریک از غذاها
- نظارت و کنترل دقیق بر میزان مصرف مواد غذایی و کیفیت مواد غذایی خریداری شده(براساس برندهای اعلام شده)
- نظارت دقیق بر عملکرد پیمانکار
- نظارت و رسیدگی مستمربر امر بهداشت محیط های طبخ و توزیع غذا(آشپزخانه وسلف سرویس ها)
- نظارت درتهیه و ارائه کارت بهداشتی و گواهی آموزشی پرسنل دخیل در امر تهیه و طبخ غذا (نظارت بر عملکرد پیمانکار تغذیه)
- کنترل بهداشت موادغذایی و تاریخ تولید و انقضاء آنها در تمامی مراحل تهیه غذا اعم از خرید موادغذایی استاندارد، نگهداری، آماده سازی، طبخ و توزیع غذا
نحوه استفاده از سیستم اتوماسیون تغذیه به شرح ذیل میباشد:
دانشجویان پس از دریافت کارت دانشجویی هوشمند خود درصورت تمایل به استفاده از غذای دانشجویی به ترتیب زیر اقدام نمایند:
نحوه شارژ کارت تغذیه:
افزایش اعتبار کارت تغذیه از طریق اینترنت (شبکه شتاب) :
با مراجعه به آدرس https://food.asaums.ac.ir و تایپ نام کاربری و کلمه عبور، گزینه افزایش اعتبار را انتخاب کرده سپس درگاه بانک رفاه مسکن را انتخاب نمایید و پس از تایپ مبلغ مورد نیاز، آن را تأیید نموده و سپس روی گزینه پرداخت کلیک کنید. سپس شماره ۱۶ رقمی روی کارت شتاب و رمز اینترنتی و ccv2 خود را وارد نموده و سپس مجدداً گزینه پرداخت را انتخاب نمایید.
تذکر مهم:
- توجه داشته باشید رزرو غذا برای هفته بعد فقط از روز شنبه تا چهار شنبه (حداکثر تا ساعت ۱۲ ظهر) هر هفته میسر می باشد و هرگونه تغییر در رزرو هفته بعد، تا ساعت ۱۲ روز چهار شنبه امکان پذیر است و درصورت عدم اقدام به رزرو غذا در این روزها امکان رزرو غذا در روز پنجشنبه وجود نخواهد داشت.
- دقت کنید مبلغ اعتبارموجود درکارت شما کمتر از مبلغ وعده هایی که می خواهید رزرو شود، نباشد و حتماً به موقع نسبت به شارژ کارت خود اقدام نمایید.
- دستگاههای اتوماسیون قابلیت رزرو غذا تا سه هفته بعد را دارند.
- رزرو اینترنتی غذا از طریق وب سایت https://food.asaums.ac.ir امکان پذیر است. (در هنگام رزرو اینترنتی حتماً به تاریخ فرمایید. )
- در صورت فراموش کردن رزرو غذا در طول هفته در دانشکده ها ارائه غذای روزفروش در سلف ها(در صورت مازاد بودن غذا) با قیمت ۳ برابر قیمت عادی غذا امکان پذیر خواهد بود.
- در صورت رزرو اشتباه، در دانشکده های دیگر امکان خرید روزفروش وجود نخواهد داشت.
نحوه تحویل غذا:
- دانشجویان گرامی می توانند غذایی را که رزرو کرده اند درمحل و زمان مقرر با استفاده از دستگاه تحویل غذا، دریافت نمایند.
- دانشجویان ساکن خوابگاه ها درصورت تمایل جهت رزرو صبحانه وشام می بایست از طریق اینترنت اقدام به رزرو صبحانه و شام نمایند.
زمان توزیع غذا:
ساعت توزیع ناهار: در سلف سرویس ها از ساعت ۳۰/۱۱ الی ۱۴ می باشد.
ساعت توزیع صبحانه و شام در خوابگاهها: وعده صبحانه وشام به طور همزمان در شش ماهه اول سال از ساعت ۱۸ الی۲۰ و درشش ماهه دوم سال از ساعت ۱۷ تا۱۹ توزیع می گردد.
اسدآباد، اتوبان راه کربلا، معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد
081-33132012