🔺 معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد در اطلاعیه‌ای نحوه پذیرش دانشجویان جدیدالورود را اعلام کرد.

◀️ ضمن عرض تبریک جهت موفقیت در آزمون سراسری سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۳۹۹ به اطلاع کلیه پذیرفته شدگان محترم می‌رساند، به علت شیوع ویروس کرونا ثبت نام دانشجویان جدیدالورود از روز چهارشنبه مورخ ۱۳۹۹/۰۸/۱۴ ساعت ۸ صبح صرفا به صورت اینترنتی و غیرحضوری در این دانشکده صورت می گیرد.

👌 خواهشمند است از مراجعه حضوری به دانشکده علوم پزشکی اسدآباد خودداری فرمائید.

🔺 تاریخ ثبت نام حضوری و دریافت اصل مدارک پذیرفته شدگان متعاقبا اعلام می‌گردد.

💢 جهت انجام ثبت نام اینترنتی به سایت اصلی دانشکده به آدرس: asaums.ac. ir بخش معاونت آموزشی قسمت ثبت نام دانشجویان جدیدالورود مراجعه و با وارد نمودن کد ملی (به عنوان نام کاربری و رمز عبور ) نسبت به انجام ثبت نام اقدام نمائید.

👈 بدیهی است عدم تکمیل مدارک و تایید نهائی آن در موعد مقرر به منزله انصراف تلقی و مراتب به وزارت متبوع اعلام خواهد شد.

🔺 ابتدا تصویر مدارک ذیل را اسکن و با فرمتjpg ذخیره نمایید. ضمنا حجم فایل نباید از ۱۵۰kb بیشتر باشد.

🔰 مدارک مورد نیاز ثبت نام غیر حضوری: 👇👇

۱- اسکن یک قطعه عکس جدید۴×۳ (خواهران با پوشش اسلامی کامل )

۲- اسکن تمام صفحات شناسنامه

۳- اسکن کارت ملی( پشت و رو )

۴- اسکن اصل گواهینامه پایان تحصیلات ۳ ساله متوسطه و پیش دانشگاهی (برای پذیرفته شدگان نظام قدیم)

۵- اسکن اصل گواهینامه پایان تحصیلات دوره دوم متوسطه

۶- اسکن اصل ریز نمرات ۳ ساله متوسطه و پیش دانشگاهی

۷- اسکن اصل ریز نمرات دوره دوم متوسطه

۸- اسکن فرم‌های آموزشی:
شماره ۱: جهت تمامی پدیرفته شدگان
شماره ۶: پذیرفته شدگان دوره روزانه با سهمیه مناطق ۲ و ۳
شماره ۴: جهت پذیرفته شدگان با سهمیه منطقه یک و سهمیه شاهد و ایثارگران

۹- اسکن فرم مشخصات

۱۰- اسکن فرم پرونده سلامت که توسط پزشک در شهر محل سکونت تکمیل گردیده است.

۱۱- مراجعه به سامانه تائیدیه مدارک تحصیلی به آدرس
http//:emt.medu.ir
آن سامانه و اسکن کد رهگیری

☆نحوه دریافت معافیت تحصیلی برای پذیرفته شدگان پسر متعاقبا اعلام خواهد شد.

👌 بدیهی است در هر زمان که دانشکده ثبت نام دانشجو را به علت مغایرت با مقررات یا نقض مدارک ثبت نامی غیر مجاز تشخیص دهد، بلافاصله از ادامه تحصیل پذیرفته شده جلوگیری به عمل خواهد آمد.

◀️ جهت دریافت اطلاع در خصوص شروع کلاسها و نحوه برگزاری کلاسها به آدرس asaums.ac. ir مراجعه نمایید.

🔰 تاریخ اخذ مدرک تحصیلی پایه دوازدهم در هر یک از رشته‌های تحصیلی برای نیمسال اول باید حداکثر تا پایان ۱۳۹۹/۰۶/۳۱ باشد در غیر این صورت، قبولی فرد لغو خواهد شد.

💯 جهت اطلاع از نحوه پذیرش در خوابگاه و فعال سازی سامانه تغذیه با شماره ۳۳۱۳۲۰۱۲ تماس حاصل فرمائید.

☎️ شماره تماس واحد پذیرش و ثبت‌نام :