به گزارش پایگاه خبری مفدا-اسدآباد، این مراسم باحضور دکتر حسین عفت پناه معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی، اساتید و اعضای هئیت علمی در دفتر معاون آموزشی دانشکده برگزار شد.

دکتر عفت پناه در این مراسم ضمن گرامیداشت یاد و خاطره امام(ره) و شهدای والا مقام، شهید چمران را از چهره های برجسته و ارزشمندی دانست که خالصانه و صادقانه عمر خود را صرف خدمت به کشور، مردم و انقلاب اسلامی کرد.

وی افزود؛ بی تردید سبک زندگی این دانشمند فرهیخته، الگویی تمام عیار برای جوانان، دانشجویان و اساتید گرانقدر بشمار می آید. که بی ادعا و بدون هیچگونه دنیاطلبی و عافیت طلبی در راه خدمت به مردم و کشورش گام برداشت.

معاون آموزشی دانشکده خاطر نشان کرد، نامگذاری این روز تاکیدی دوچندان بر نقش آفرینی اساتید گرانقدر و بسیجیان خدوم در هدایت جامعه بر اساس ترویج خصایص اخلاقی و اسلامی است. امروز که کشور در جنگ اقتصادی و فرهنگی قرار دارد، این رسالت خطیر بر عهده اساتید بسیجی است که همچون دوران دفاع مقدس لباس رزم پوشیده و مسیر را برای پیشرفت و توسعه کشور هموار سازند و مسلما جامعه اسلامی نیازمند این نوع فرهنگ جهادی است.

همچنین در پایان مراسم، با اهداء چفیه از اساتید و اعضای هیئت علمی بسیجی دانشکده تجلیل شد.