همزمان با هفتم تیرماه سالروز شهادت آیت الله دکتر بهشتی و ۷۲تن از یاران ایشان، تیم جهادی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد در سومین اردوی جهادی سال ۱۴۰۰ به منظور ارائه خدمات بهداشتی درمانی رایگان به روستای پیفانج از توابع شهرستان اسدآباد اعزام شد.

به گزارش مفدا اسدآباد، این اردوی یکروزه باحضور پزشک عمومی، کارشناسان؛ مامایی، پرستاری، تغذیه، مشاوره و روانشناسی، خانواده و صیانت از جمعیت و جمعی از دانشجویان برگزار شد.

طی این اردوی جهادی خدماتی از قبیل ویزیت پزشک رایگان، توزیع دارو رایگان، ویزیت مامایی، مشاوره روانشناسی، مشاوره تغذیه، غربالگری فشارخون، تست قندخون، تزریقات، مشاوره، آموزش پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا، توزیع مکمل های دارویی، توزیع پمفلت های آموزشی در زمینه فرزندآوری و پیامدهای تک فرزندی ارائه شد.

برگزاری مسابقات ورزشی و نقاشی و اهداء جوایز به دانش آموزان روستا و پاسخگویی به سوالات شرعی توسط روحانیت معزز از دیگر اقدامات انجام شده در این اردوی جهادی بود.

شایان ذکر است؛ پیش از این، تیم جهادی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد به محله محمودبیگی، محله پشت بیمارستان و روستاهای کمک سفلی، طویلان علیا و شمس آباد اعزام شده بود.