اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان در آزمون سراسری ۱۴۰۱-۱۴۰۰

معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد در اطلاعیه‌ای نحوه پذیرش دانشجویان جدیدالورود را اعلام کرد.

ضمن عرض تبریک جهت موفقیت در آزمون سراسری سال تحصیلی ۱۴۰۱- ۱۴۰۰به اطلاع کلیه پذیرفته شدگان محترم می‌رساند، به علت شیوع ویروس کرونا ثبت نام دانشجویان جدیدالورود از روز پنج شنبه مورخ ۰۸/۰۷/۱۴۰۰ لغایت ۱۴/۰۷/۱۴۰۰ صرفا به صورت اینترنتی و غیرحضوری در این دانشکده صورت می گیرد.

خواهشمند است از مراجعه حضوری به دانشکده علوم پزشکی اسدآباد خودداری فرمائید.

تاریخ ثبت نام حضوری و دریافت اصل مدارک پذیرفته شدگان متعاقبا اعلام می‌گردد.

جهت انجام ثبت نام اینترنتی به سایت زیر به آدرس:

۱۰.۲۵۴.۲۵۴.۱۵۶قسمت ثبت نام دانشجویان جدیدالورود مراجعه و با وارد نمودن کد ملی (به عنوان نام کاربری و رمز عبور ) نسبت به انجام ثبت نام اقدام نمائید.

بدیهی است عدم تکمیل مدارک و تایید نهائی آن در موعد مقرر به منزله انصراف تلقی و مراتب به وزارت متبوع اعلام خواهد شد.

ابتدا تصویر مدارک ذیل را اسکن و با فرمتjpg  ذخیره نمایید. ضمنا حجم فایل نباید از kb150 بیشتر باشد.

مدارک مورد نیاز ثبت نام غیر حضوری:

۱- اسکن یک قطعه عکس جدید۴×۳ (خواهران با پوشش اسلامی کامل )

۲- اسکن تمام صفحات شناسنامه

۳- اسکن کارت ملی( پشت و رو )

۴- اسکن اصل گواهینامه یا گواهی موقت پایان تحصیلات ۳ ساله متوسطه و پیش دانشگاهی (برای پذیرفته شدگان نظام قدیم)

۵- اسکن اصل ریز نمرات ۳ ساله متوسطه و پیش دانشگاهی(برای پذیرفته شدگان نظام قدیم)

۶- اسکن اصل گواهینامه یا گواهی موقت پایان تحصیلات دوره دوم متوسطه )نظام آموزشی۳-۳-۶)

۷- اسکن اصل ریز نمرات دوره دوم متوسطه )نظام آموزشی۳-۳-۶)

۸-اسکن  اصل فرم انصراف از تحصیل)ویژه داانشجویان انصرافی)

۹- اسکن فرم رهگیری تائیدیه مدارک تحصیلی. جهت دریافت تاییدیه تحصیلی به آدرس emt.medu.ir مراجعه شود.

☆نحوه دریافت معافیت تحصیلی برای پذیرفته شدگان پسر متعاقبا اعلام خواهد شد.

بدیهی است در هر زمان که دانشکده ثبت نام دانشجو را به علت مغایرت با مقررات یا نقض مدارک ثبت نامی غیر مجاز تشخیص دهد، بلافاصله از ادامه تحصیل پذیرفته شده جلوگیری به عمل خواهد آمد.

جهت دریافت اطلاع در خصوص شروع کلاسها و نحوه برگزاری کلاسها به آدرس asaums.ac. ir مراجعه نمایید.

تاریخ اخذ مدرک تحصیلی پایه دوازدهم در هر یک از رشته‌های تحصیلی  باید حداکثر تا پایان ۳۱/۰۶/۱۴۰۰ باشد در غیر این صورت، قبولی فرد لغو خواهد شد.

شروع کلاسهای ورودی های نیمسال اول از روز شنبه ۱۷/۰۷/۱۴۰۰ و از طریق سامانه آموزش مجازی نوید می باشد.

جهت اطلاع از نحوه پذیرش در خوابگاه و فعال سازی سامانه تغذیه با شماره ۳۳۱۳۲۰۱۲ تماس حاصل فرمائید.

شماره تماس واحد پذیرش و ثبت‌نام :

کانال اطلاع رسانی دانشکده

t.me/Mefda_asadabad