ستاد فعالیت های جهادی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد با همکاری بسیج جامعه پزشکی و بسیج دانشجویی اقدام به برگزاری هشتمین اردوی جهادی درسال ۱۴۰۰ در روستای ویرایی از توابع شهرستان اسدآباد نمود.

به گزارش مفدا-اسدآباد، این اردوی یکروزه باحضور پزشکان متخصص، اعضای هیئت علمی، کارشناسان مامائی، پرستاری، مشاوره، خانواده و صیانت از جمعیت، بهداشت و بیماری ها و همچنین دانشجویان و روحانیت معزز برگزار گردید.

طی این اردو، خدماتی از قبیل ویزیت رایگان پزشکان متخصص، توزیع داروی رایگان، ویزیت مامائی، مشاوره، غربالگری فشارخون و قندخون، تزریقات، آموزش بهداشت و پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا، اقناع سازی واکسیناسیون، توزیع مکمل های دارویی و توزیع پمفلت های آموزشی در زمینه فرزندآوری و پیامدهای تک فرزندی و همچنین توزیع خمیر دندان و مسواک رایگان ویژه دانش آموزان ارائه شد.

ادای احترام و رنگ آمیزی مزار مطهر شهدای والامقام، برگزاری مسابقه نقاشی و اهداء جوایز به دانش آموزان روستا و پاسخگویی به سوالات شرعی توسط روحانیت گرانقدر از دیگر اقدامات انجام شده در این اردوی جهادی بود.