‍ ‍

دکتر حسین عفت پناه معاون آموزش، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد پیام تبریکی را به مناسبت فرارسیدن ۱۶آذر، روز دانشجو، صادر کرد.

به گزارش پایگاه خبری مفدا-اسدآباد، متن پیام به شرح ذیل است؛

بسم الله الرحمن الرحیم

برداشت و توقّع بنده و نظام اسلامی از جماعت دانشجو این است که فکر می‌کنیم دانشجو یک روشنفکر تمام عیارِ مسلمان است؛ متدیّن است.

مقام معظم رهبری(مدظله العالی)

روز دانشجو روز تاکید بر نقش بی مانند مجاهدت در راه کسب علم و دانش توأم با تقویت ایمان معنوی و بصیرت سیاسی در راه پیشرفت مادی و معنوی کشور است. روزی است که فریاد خودآگاهی و خودباوری ملت سرافراز ایران از گلوگاه دانشگاه به گوش استعمارگران رسید و به آنان فهماند که دانشجوی مسلمان ایرانی، هوشیار و همواره در صحنه و گوش به فرمان ولی فقیه دارد تا دانش را در خدمت ایمان، نردبان ترقی و سعادت ملت و میهن خویش سازد.

طبیعتا حضور جمع کثیر دانشجویان در هر جامعه ای نشان از پتانسیل بالای بیداری و پویایی داشته که در هر زمان و مکانی آماده ایثار و فداکاری برای برقراری عدالت و حاکمیت قانون بوده و هراسی از سختی های این مسیر به دل راه نمی دهند.

شانزدهم آذرماه همیشه یادآور آن خواهد بود که دانشجوی مؤمن ایرانی، چشمی تیزبین و بصیرتی بی نظیر دارد و استبدادستیز و استکبارستیزانه خون می دهد اما در برابر ظلم و ستم شرق و غرب سر تعظیم فرود نخواهد آورد.

اینجانب، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای والامقام دانشجو، این روز را به تمامی اصحاب علم و اندیشه خاصه دانشجویان عزیز دانشکده علوم پزشکی اسدآباد تبریک عرض نموده و موفقیت و تندرستی همه دانشجویان را از خداوند منان مسئلت دارم.

دکتر حسین عفت پناه

معاون آموزش تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد