مراسم‌ معارفه و آشنایی دانشجویان جدیدالورود رشته های پرستاری و بهداشت عمومی با مسئولین و بخش های بیمارستان قائم(عج) و معاونت بهداشتی شهرستان باحضور دکتر ایرج صالحی رئیس، معاونین؛ آموزشی، درمان و بهداشت، رئیس دفتر حوزه ریاست، اعضای هیئت علمی گروه بهداشت و پرستاری و دیگر مدیران دانشکده برگزار شد.

به گزارش مفدا-اسدآباد، در ابتدای برنامه، جلسه آشنایی دانشجویان رشته پرستاری با معاون درمان و مدیران بیمارستان قائم(عج) باحضور دکتر عفت پناه معاون آموزشی، تحقیقات و دانشجویی فرهنگی، دکتر حیدری معاون درمان، مجتبی مرادی آرامیان مدیر بیمارستان، اعضای هیئت علمی گروه پرستاری و دیگر مسئولین بیمارستان در محل سالن آمفی تئاتر برگزار شد.
همچنین جلسه معارفه و آشنایی دانشجویان رشته بهداشت عمومی با معاونت بهداشتی دانشکده باحضور دکتر عظیمی معاون بهداشتی، اعضای هیئت علمی گروه بهداشت و دیگر مسئولین مرکز بهداشت در سالن جلسات این معاونت برگزار شد.

در ادامه، جلسه آشنایی دانشجویان با ریاست دانشکده در روستای هدف گردشگری ملحمدره(باغ آرزوها) برگزار شد.
در ابتدای این جلسه، دکتر عفت پناه ضمن تبریک و خیرمقدم به دانشجویان جدیدالورود در مورد اهمیت تحصیل علم توام با تهذیب نفس نکاتی را بیان کرد.
معاون آموزشی، تحقیقات و دانشجویی فرهنگی دانشکده دانشجویان را به عضویت در کانون ها و تشکل های فرهنگی از جمله: بسیج دانشجویی، کمیته تحقیقات، انجمن علمی، کانون های فرهنگی و فعالیت های جهادی و همچنین حفظ ارزش ها و شئونات اسلامی به ویژه فرهنگ عفاف و حجاب فراخوانده و بر رشد همه جانبه دانشجویان تاکید کرد.

در ادامه، دکتر صالحی رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد پذیرش دانشجویان را در رشته پرستاری و بهداشت عمومی دانشکده علوم‌پزشکی اسدآباد تبریک گفت و در خصوص فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری(مدظله العالی) به مناسبت روز پرستار و اهمیت کار مدافعین سلامت و نقش آنان در جامعه نکاتی را عنوان کرد.

رئیس دانشکده افزود: در سال جدید با تلاش ها و پیگیری های مستمر، علی رغم وجود موانع و مشکلات، امکانات رفاهی و خوابگاه برای کلیه دانشجویان فراهم شده است.

در پایان مراسم، پس از صرف نهار، دانشجویان با رئیس، هیئت رئیسه، مدیران و اعضای هیئت علمی دانشکده عکس یادگاری گرفتند.