به همت ستاد فعالیت های جهادی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد و بسیج دانشجویی، تیم جهادی دانشکده به منظور ارائه خدمات رایگان بهداشتی درمانی به روستای موسی آباد از توابع شهرستان اسدآباد اعزام شد.

به گزارش مفدا-اسدآباد، در این تیم اعزامی پزشک عمومی، ماما، اعضای هئیت علمی، کارشناسان پرستاری، تغذیه، دهان و دندان، روانشناسی، صیانت از جمعیت، بیماری ها، آموزش سلامت و دانشجویان دانشکده علوم پزشکی اسدآباد حضور داشتند.

در این اردو، خدماتی از قبیل ویزیت رایگان پزشک، خدمات دندانپزشکی(معاینات دهان و دندان دانش آموزان)، ویزیت مامائی، مشاوره، غربالگری فشارخون و قندخون، تزریقات، آموزش بهداشت و پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا، اقناع سازی واکسیناسیون و تزریق واکسن کرونا، توزیع مکمل های دارویی و توزیع پمفلت های آموزشی در زمینه فرزندآوری و پیامدهای تک فرزندی ارائه شد. 🔸 حضور در گلزار شهدای روستای موسی آباد و تجدید میثاق با آرمان های شهدا و همچنین قرائت زیارت عاشورا از دیگر برنامه های انجام شده در این اردوی جهادی بود.