به همت مدیریت آموزش و تحقیقات و دبیر بسته اعتلای اخلاق حرفه‌ای دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد تشکیل شد؛

کارگاه اخلاق در پژوهش

کارگاه اخلاق در پژوهش به همت مدیریت آموزش و تحقیقات و معصومه نجفی دبیر بسته اعتلای اخلاق حرفه‌ای دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد تشکیل شد.

به گزارش وبدا اسدآباد، این کارگاه به صورت آنلاین و با شرکت اعضای هیئت علمی کلان منطقه‌، کارکنان و کارمندان در مقاطع کارشناسی ارشد و دکترا تشکیل گردید.

این کارگاه با تدریس دکتر ایرج صالحی مدرس اخلاق دانشگاه علوم پزشکی همدان و رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد، دکتر فاطمه دارابی استادیار آموزش بهداشت دانشکده، دکتر هیمن مرادی استادیار بیوشیمی بالینی و معصومه نجفی مدیر آموزش، تحقیقات و دبیر بسته اعتلای اخلاق حرفه‌ای دانشکده برگزار شد.

در ابتدای کارگاه دکتر صالحی در ارتباط کلیات و تاریخچه اخلاق، اصول اخلاق، عوامل مؤثر بر رعایت اخلاق در پژوهش، اثرات رعایت اخلاق در پژوهش بر جامعه، راهکارهای کاهش تخلفات پژوهشی مطالب خود را بیان نمود.

دکتر دارابی عضو هیئت علمی گروه بهداشت دانشکده نیز در رابطه اخلاق در پژوهش‌های زیست پزشکی، ملاحظات اخلاقی در انتشار آثار پژوهشی، راهنمای کشوری و کدها و مصوبات و بندهای اخلاق در پژوهش بر اساس ابلاغیه وزارت بهداشت مطالب خود را مطرح کرد.

همچنین در ادامه دکتر هیمن مرادی عضو هیئت علمی دانشکده توضیحاتی در مورد اصول اخلاقی در پژوهش‌های مرتبط با ایدز، اصول اخلاقی و کار با حیوانات آزمایشگاهی ارائه داد.

در انتهای کارگاه معصومه نجفی دبیر بسته اعتلای اخلاق حرفه‌ای دانشکده مطالب خود را در رابطه با رضایت آگاهانه در پژوهش، اخذ رضایت آگاهانه، حریم خصوصی و رازداری مطرح نمود.