💎 اردوی جهادی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد در روستای چنار علیا، زادگاه سردار شهید حاج سعید قهاری سعید، برگزار شد

🔻 به همت ستاد فعالیت های جهادی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد و با مشارکت سپاه ناحیه اسدآباد، تیم جهادی دانشکده به منظور ارائه خدمات رایگان بهداشتی درمانی به روستای چنار علیا از توابع شهرستان اسدآباد اعزام شد.

به گزارش مفدا-اسدآباد، در این تیم اعزامی پزشکان متخصص؛ ارتوپدی، اطفال، قلب و زنان و زایمان، پزشک عمومی، ماما، کارشناسان پرستاری، صیانت از جمعیت، بیماری ها، آموزش سلامت و دانشجویان دانشکده علوم پزشکی اسدآباد حضور داشتند.

در این اردو، خدماتی از قبیل ویزیت رایگان پزشک متخصص و عمومی، ویزیت مامائی، مشاوره، غربالگری فشارخون و قندخون، تزریقات، آموزش بهداشت و پیشگیری و مقابله با بیماری کرونا، اقناع سازی واکسیناسیون و تزریق واکسن کرونا و همچنین برگزاری کلاسهای آموزشی در زمینه فرزندآوری و پیامدهای تک فرزندی ارائه شد.

🔸 حضور در گلزار شهدای روستای چنار علیا و تجدید میثاق با آرمان های شهدا از دیگر برنامه های انجام شده در این اردوی جهادی بود.

🔰 ویزیت های رایگان انجام شده:
🔹 متخصص ارتوپدی ۴۰نفر
🔹 متخصص زنان و زایمان ۳۵نفر