🔻 همزمان با ولادت دومین اختر تابناک آسمان امامت و ولایت، حضرت امام حسن مجتبی(ع)، ضیافت افطاری دانشجویان دانشکده علوم پزشکی اسدآباد با حضور دکتر ایرج صالحی رئیس دانشکده، دکتر حسین عفت پناه معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی، مهندس صادق نجفی فاتح معاون توسعه، مهندس مجتبی نجفی رئیس دفتر حوزه ریاست، اعضای هئیت علمی و جمعی از مدیران و کارکنان دانشکده در معاونت آموزشی برگزار شد.

✔️ به گزارش مفدا اسدآباد، در ابتدای مراسم همزمان با لحظات ملکوتی اذان مغرب، نماز جماعت مغرب و عشاء باحضور جمع کثیری از دانشجویان روزه دار در کنار ریاست و مسئولین دانشکده در محوطه معاونت آموزشی اقامه شد.

🔸 در ادامه، رئیس، مسئولین و دانشجویان در کنار سفره های نورانی افطار که با خود رنگ، بو و طعم معنویت را به همراه داشت افطار کردند.