انتصاب جناب آقای دکتر براتی، معاونت آموزش، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی به عنوان نماینده انجمن آموزش علوم پزشکی در دانشکده علوم پزشکی اسدآباد

طی حکمی از جانب دکتر غلامرضا حسن زاده رئیس محترم انجمن آموزش علوم پزشکی جمهوری اسلامی ایران جناب آقای دکتر براتی، معاونت آموزش، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی به عنوان نماینده انجمن در دانشکده علوم پزشکی اسدآباد منصوب گردید.
در قسمتی از این حکم آمده است: با توجه به تخصص، توان و تجربه کاری شما در حوزه آموزش علوم پزشکی و به موجب این ابلاغ بعنوان نماینده انجمن در دانشکده علوم پزشکی اسدآباد منصوب می گردید. امید است با بهره گیری مناسب از همه ظرفیت های دانشکده علوم پزشکی و نیز کلان منطقه آمایشی در پیشبرد اهداف انجمن که در قالب برنامه راهبردی اعلام شده است موفق و موید باشید.