دانشکده علوم پزشکی اسدآباد، موفق به اخذ مجوز اجرای برنامه های آموزش مداوم شد.

دکتر مجید براتی، معاونت آموزش،تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد گفت: دانشکده علوم پزشکی اسدآباد موفق به اخذ مجوز اجرای برنامه های آموزش مداوم از سوی مدیرکل آموزش مداوم جامعه پزشکی وزارت بهداشت شد.

دکتر براتی اظهار کرد که این مجوز بر اساس نتایج ارزیابی عملکرد آموزش مداوم دانشگاه ها، ساختار اعتباربخشی مراکز و کیفیت برنامه های آموزش مداوم صادر می شود. وی ادامه داد: رعایت استانداردهای پایه، توجه به استانداردهای ارتقای کیفیت، فراوانی اجرای برنامه های آموزش مداوم و همکاری مطلوب با سایر مراکز، از جمله معیارهای اعتباربخشی مراکز آموزش مداوم پزشکی می باشد.
شایان ذکر است، آموزش مداوم پزشکی، به مجموعه فعالیت هایی گفته می شود که برای حفظ اطلاعات و مهارت های کسب شده و به روز شدن اطلاعات و کسب دانش های جدید برای دانش آموختگان گروه پزشکی انجام می شود و در نهایت، باعث بهبود عملکرد آنان در مواجهه با بیماران و ارتقای سطح سلامت جامعه می گردد.