برگزاری جشنواره آتا

جشنواره سراسری اتا

اشتراک گذاری تجربیات ارزشمند

دانشجویان علوم پزشکی در تحقق پاسخگویی اجتماعی

به اطلاع می رساند، معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد در نظر دارد از طریق ارائه ی الگوهای مناسب در راستای ترویج فرهنگ مسئولیت پذیری اجتماعی و افزایش شور و نشاط علمی در دانشجویان و همچنین ترغیب ایشان به توجه به نیازهای جامعه و تلاش برای خدمت به مردم، جشنواره یک روزه ای تحت عنوان ” اشتراک گذاری تجربه های ارزشمند (اتا) در تحقق پاسخگویی اجتماعی” در بهار سال ۱۴۰۲، در این دانشکده برگزار نماید. در این جشنواره فعالیت های منتخب در قالب سخنرانی­های ۱۰ دقیقه ای  ارایه خواهد شد.

لذا از استاتید، دانشجویان و کارکنان محترم درخواست می گردد به شکل ساده و در قالب یک صفحه چکیده و یک فایل صوتی/تصویری ۵-۳ دقیقه ای از خدمتی را که انجام داده اند و آن را مطابق با اهداف و محورهای جشنواره اتا می دادند، به دبیرخانه معاونت آموزشی دانشکده معرفی نمایند. از بین آثار ارسال شده، پس از داوری و راستی آزمایی، حداکثر ۱۰ تجربه از بهترین خدماتی که ارائه شده است در روز جشنواره معرفی خواهد شد.

محور های جشنواره شامل موارد ذیل می باشد:

• ارتقا سلامت
  • سلامت یکپارچه
  • دانشگاه بدون مرز
  • کارآفرینی اجتماعی
  • توانمندسازی جامعه
  • ترجمان دانش به زبان مردم
  • توجه به مفهوم سلامت و محیط
  • مشارکت در برنامه‌های کاهش آسیب
  • مسئولیت‌پذیری در شرایط بحرانی
  • اخلاق حرفه ای
  • اخلاق سازمانی
  • ترویج کار داوطلبانه
  • مصادیق عمومی کار خیر در حوزه سلامت مانند اهدای عضو، اهدای خون، ارائه خدمات درمانی بهداشتی، فرهنگ سازی و آموزش در زمینه سلامت

برای کسب اطلاعات بیشتر به صفحه جشنواره اتا در سایت معاونت آموزش مراجعه نمایید

جدول زمانبندی این جشنواره متعاقبا” اعلام خواهد شد.