درخشش دانشجویان دانشکده علوم پزشکی اسدآباد در رویداد پارک علم و فناوری شهرستان اسدآباد

دانشجویان دانشکده علوم پزشکی اسدآباد موفق به کسب مقام های #اول، #سوم و #چهارم رویداد ایده پارک شهرستان اسدآباد شدند

سی و ششمین رویداد ایده پارک با موضوع “کسب و کار فردای من” به همت پارک علم و فناوری همدان و با همکاری فرمانداری شهرستان اسدآباد با مشارکت اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان دانشگاه ها، اداره آموزش و پرورش و مراکز فنی حرفه ای شهرستان در سالن اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.

به گزارش مفدا اسدآباد، تیم دانشکده علوم پزشکی اسدآباد به سرپرستی خانم دکتر زینب مکوندی با ۸ ایده از مجموع ۲۵ ایده در این رویداد شرکت کردند.
در این رویدار دانشجویان دانشکده علوم پزشکی اسدآباد پس از ارائه ایده های خود، موفق به کسب رتبه های #اول، #سوم و #چهارم از ۵ ایده برگزیده در این رویداد شدند که اسامی آنان به شرح ذیل می باشد:

🔹رتبه اول: آقای امیرحسین پرویز
🔹رتبه سوم: آقای سید محمدرضا موسوی