معرفی مرکز رشد ,و اعضا

مرکز رشد یا انکوباتور، یکی از ابزارهای رشد اقتصادی است که به منظور حمایت از کارآفرینان تحصیل‌کرده تاسیس می‌شود و با ارائه امکانات و تسهیلات عمومی، زمینه پا گرفتن شرکت‌های جدید را فراهم می‌کند. مدیریت توسعه فناوری سلامت به عنوان تسهیل‌گر در امر تاسیس و راه‌اندازی مراکز رشد، اطلاعات مورد نیاز را در این زمینه در اختیار واحدهای درخواست کننده قرار می‌دهد و تمام مراحل کار را از تشکیل پرونده تا دریافت موافقت اصولی پی‌گیری می‌کند. مرکز رشد فناوری سلامت دانشکده علوم پزشکی اسدآباد  در آبان ماه سال 1402 مجوز خود را دریافت و از زمستان 1402 فعالیت خود را آغاز نمود. این مرکز توسط دانشکده علوم پزشکی اسدآباد و با هدف حمایت از شرکت‌های نوپا و با ایده‌های نو در زمینه فناوری سلامت ایجاد و در زمینه پوشش و استقرار شرکت‌های فعال در زمینه‌های مذکور فعالیت می‌نماید. مرکز رشد فناوری سلامت دانشکده علوم پزشکی اسدآباد، اولویت راهبردی و رسالت خود را به پذیرش و حمایت از شرکت‌ها؛ مؤسسات و واحدهایی تعریف کرده‌است که در زمینه فناوری‌های حوزه سلامت منطبق بر علوم روز و نیازمندی‌های اساسی حوزه سلامت کشور و اولویت‌های دانشگاهی فعالیت می‌نمایند.