معرفی

امروزه سلامت روان، چیزی بیش از نبود بیماری ها و اختلالات روانشناختی است.
سلامت روان مفهومی چندوجهی است که تمام ابعاد فردی، اجتماعی، فرهنگی و زیستی فرد را دربرمی گیرد.
عملکرد هر یک از ما به میزان برخورداری از این مفهوم، در کنترل استرس، برقراری رابطه با دیگران و ارزیابی ها و انتخاب هایمان متفاوت خواهد بود.
هدف از مشاوره، تامین بهداشت روانی و فراهم سازی مقدمات رشد و تکامل شناختی، عاطفی و رفتاری مراجعین می باشد. در جامعه، افراد با توجه به گروه های سنی متفاوت دچار مشکلات و نابسامانی هایی می شوند که این مشکلات و نابسامانی ها مستقیماً روی روان افراد آن جامعه اثرات منفی می گذارد. برای اینکه این چرخه همچنان ادامه نیابد، افراد نیاز به کمک روانشناسان، مشاوران و مددکاران اجتماعی آگاه و فرهیخته دارند تا به یاری آنها برخیزند. این متخصصان در مراکز مشاوره با پایبندی به اصل رازداری به مراجعین کمک می کنند، تا افراد بتوانند به بهترین راه حل دست یابند.
در مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه، با اهمیت این موضوع که مخاطبین خاص آن، افرادی هستند که در آستانه ورود به مرحله پرمخاطره جوانی و مسائل عدیده این دوران می باشند، روان شناسان بالینی این مجموعه آماده خدمت رسانی و حل مشکلات و ایجاد بسترهای مناسب برای رشد فردی و اجتماعی می باشند.
تامین بهداشت روانی محیط های دانشجویی به منظور رشد، تحول و تکامل شناختی، عاطفی و رفتاری دانشجویان جهت رسیدن به استانداردهای مورد نظر بهداشت روانی با تاکید بر پیشگیری سطح اول و تعدیل نارسائی ها، ناهنجاری ها و اختلالات با ایجاد انگیزه برای تلاش و شکوفایی استعدادهای فردی از مهم ترین اهداف مرکز مشاوره و سبک زندگی می باشد.


مرکز مشاوره و سبک زندگی دانشگاه علوم پزشکی اسدآباد، خدمات زیر را در حوزه مشاوره و درمان ارائه می‌دهد:

۱- تخصص روان شناس بالینی: افسردگی، انواع اختلالات اضطرابی، ضعف اعتمادبه نفس، وسواس، کمال طلبی منفی، مشکلات سازگاری، خودشناسی، مسائل شخصیتی و…
۲- تخصص مشاور خانواده و ازدواج: مشاوره پیش از ازدواج (آشنایی با معیارهای انتخاب، مهارتهای ارتباطی، شناخت تفاوت های فردی و…)، معنا بخشیدن به زندگی ۳- مشترک و رفع یکنواختی زندگی، مشکلات خانوادگی و تعارضات، رفع مشکلات متاهلین در شرف طلاق
۴- تخصص مشاور تحصیلی: افت تحصیلی، اهمال کاری تحصیلی، عدم تمرکز، تغییر رشته و…
۵- تخصص مشاور آموزشی: راهنمایی و مرتفع نمودن مسائل آموزشی
۶- اگر احساس و غمگینی و ناامیدی زیادی می کنید .
۷- اگر خود را خیلی ملامت و سرزنش می کنید .
۸- اگر تصمیم گیری برایتان دشوار شده است .
۹- اگر اخیرا احساس تشویش، نگرانی میکنید و دلیل آن برایتان معلوم نیست.
۱۰- اگر احساس ضعف، بی حالی، خستگی مداوم دارید .
۱۱- اگر اخیرا “خواب شما مخال شد مثلا” روزها می خوابید و شب ها بیدار می مانید .
۱۲- اگر حرف زدن در جمع، سخنرانی، سوال و جواب کردن در کلاس درس برای شما به حدی دشوار است که انجام دادن آنها را به تعویق می اندازید یا صرفنظر می کنید .
۱۳- اگر اخیرا “عملکرد تحصیلی شما کاهش یافته است و ترس از آن دارید که مبادا دچار افت تحصیلی شوید
۱۴- اگر اخیرا ” دقت و توجه و تمرکز شما در کارها کاهش یافته است .
۱۵– اگر دربار ازدواج، تحصیل، پرسش ها و ابهام هایی در پیش روی خود می بینید.

راه های ارتباطی

Loading