🔰 برگزاری جشنواره غذای سالم به مناسبت هفته سلامت در تاریخ 19 اردیبهشت در محل معاونت فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی اسد آباد

❇️ به گزارش مفدا، جشنواره غذای سالم به مناسبت هفته سلامت در تاریخ 19 اردیبهشت در محل معاونت فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی اسد آباد برگزار شد که در آن دانشجویان، کارکنان و اعضای هیئت علمی اقدام به تهیه و طبخ غذاهای سالم محلی و بومی کردند.

.
🔹در حاشیه برگزاری این جشنواره که در راستای فرهنگ ‌سازی استفاده از غذاهای سالم و محلی در میان دانشگاهیان برنامه‌ریزی و اجرا شد، خانم دکتر سودابه معتمد و خانم دکتر زینب مکوندی و آقای وحید احمدی پناه از اساتید تغذیه و بهداشت دانشکده به داوری غذاهای آماده شده پرداختند.

🔹در پایان برندگان جشنواره غذای سالم دانشکده علوم پزشکی اسداباد به شرح ذیل اعلام گردبد:
🥇مقام اول: خانم معصومه سیاه منصور با کسب ۱۴۵ امتیازاز مجموع۱۵۰امتیاز
🥈مقام دوم: اقای احمد رضا زارعی با کسب ۱۴۳ امتیاز
🥉مقام سوم: خانم مریم عنایتی با کسب ۱۴۰امتیاز
🏅مقام چهارم:خانم سمیه بزرگی با کسب۱۳۵امتیاز
🏅مقام پنجم: اقای جعفر جامه بزرگ با کسب۱۳۳امتیاز

به بقیه شرکت کننده ها نیز جوایزی به رسم یادبود اهدا خواهد شد.