برگزاری کارگاه ازدواج از منظر قرآن کریم

به همت کمیته امر به معروف و نهی از منکر و با همکاری کمیته حجاب و عفاف دانشکده علوم پزشکی اسدآباد کارگاه ازدواج از منظر قرآن با تدریس خانم دکتر عزیزی رئیس حوزه علمیه الراضیه(س) شهرستان اسدآباد وبا حضور خانم اصلانی مدیر فرهنگی دانشجویی در خوابگاه دخترانه ریحانه انجام شد.

به گزارش مفدا-اسدآباد، دکتر عزیزی در رابطه با نیازهای انسان و نحوه ارضای درست نیازها صحبت داشت و افزود: انسان در سراسر زندگی با انتخاب هایی روبه رو می شود و بایسته است که ملاک ها و معیارهایی برای گزینش هر موضوع در دست داشته باشد؛ مانند انتخاب شغل، رشته تحصیلی، مسکن و… فرد براساس منافع و شرایط و امکانات موجود، معیارهایی را تعریف و آن گاه گزینش می کند، یکی از موضوعات و مسائل مهم زندگی ازدواج است که نیازمند دقت و توجه بیشتری است؛ زیرا به تمام زندگی دنیوی و اخروی او ارتباط دارد و نسل آینده نیز از آن متأثر می باشد. با توجه به اهمیت موضوع و پیامدهای آن ضروری است تا ملاک ها و معیارهای درست و منطقی ازدواج را بشناسیم. در پایان دانشجویان به صورت بحث آزاد در رابطه با نظراتشان صحبت و رهنمودهایی دریافت کردند.