جلسه شورای فرهنگی به ریاست دکتر الهه عزتی تشکیل شد.

جلسه شورای فرهنگی دانشکده به ریاست خانم دکتر عزتی رئیس دانشکده، دکتر براتی معاون آموزش، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی، خانم اصلانی مدیر فرهنگی دانشجویی و دیگر اعضاء در دفتر ریاست برگزار شد.

به گزارش مفدا-اسدآباد، در این جلسه بر سیاست‌های کلی تشکل‌ها و واحدهای مرتبط فرهنگی و دانشجویی و برنامه‌ریزی های ماه‌های آتی بحث و تبادل نظر شد.

در ادامه، در مورد اعزام اعضای هیئت علمی جهت شرکت در طرح حکیمان۲ و اعزام دانشجویان به سفر آموزشی، زیارتی و سیاحتی در طرح همراه با ستاره ها و همچنین اعزام دانش آموختگان به آئین فارغ التحصیلی در صحن متبرک امام رضا(ع) در مشهد مقدس بحث شد و نکاتی ازجمله هماهنگی تردد، اسکان، تغذیه، نظارت‌ها، چگونگی اعزام‌ها توضیحاتی از طرف اعضا طرح شد.

در ذیل برنامه نیز در مورد مراسم هفته حجاب و عفاف، مراسم های دهه ولایت، اردوهای جهادی و سیاحتی و علمی، برگزاری کرسی های آزاد اندیشی و بکارگیری دانشجویان در برنامه‌های فرهنگی دانشجویی سیاست گذاری شد.