حضور دانشجویان دانشکده در اردوی آموزشی، فرهنگی و زیارتی #همراه_با_ستاره_ها ویژه دانشجویان دختر

اردوی آموزشی، فرهنگی و زیارتی #همراه_با_ستاره_ها ویژه دانشجویان دختر برگزار شد

این اردو باحضور دکتر بنار مدیرکل امور دانشجویی وزارت بهداشت، دکتر طهماسبی رئیس اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویان وزارت بهداشت و جمعی از مسئولین و دانشجویان دانشگاه/دانشکده های علوم پزشکی کشور و همچنین ۵۰ نفر از دانشجویان دختر دانشکده علوم پزشکی اسدآباد به میزبانی مشهد مقدس برگزار شد.

کارگاه های آموزشی مختلف از جمله راه های کسب موفقیت، شیوه های رفتاری صحیح، خودشناسی، نحوه ارتباطات، مهارت های زندگی، حجاب، معیارهای همسریابی، خانواده متعالی، سواد رسانه با تدریس اساتیدی از جمله استاد جلیل معماریان، دکتر روح افزا، دکتر حبشی، دکتر سرو قامت، دکتر عالی دایی برگزار گردید.

مراسم ویژه بازدید دسته جمعی از حرم مطهر امام رضا(ع)، شرکت در مراسم عزاداری و سینه زنی سید و سالار شهیدان در حسینیه فاطمه الزهرا(س) و بازدید از بازار رضا و اماکن تفریحی و گردشگری از دیگر برنامه ها بود.

1 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

• سلام.باتشکر از دکتر بنار ومسئولین همراه.بسیار عالی با برنامه ریزی دقیق وبااصول.خیلی خیلی آموزنده وخوش گذشت.امیدوارم در سالهای آتی مجدد تکرار شود.

پاسخ