سلسله کارگاه های معاونت آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد در قالب اردوی جهادی آموزشی، بهداشتی، درمانی، فرهنگی و عمرانی؛

کارگاه آموزشی با موضوع “کنترل تب در اطفال” با تدریس خانم محمدی کارشناس ارشد پرستاری و عضو هیئت علمی دانشکده و کارگاه “طلاق و پیشگیری از آن” با تدریس خانم کشوری روان کارشناس ارشد روانشناسی بالینی در روستای چنار علیاء از توابع شهرستان اسدآباد برگزار شد.

کارگاه آموزشی با موضوع “فشار خون” با تدریس آقای ساسان ناوخاصی کارشناس ارشد پرستاری و عضو هیئت علمی، کارگاه “چالش های سالمندی” با تدریس خانم دکتر زینب مکوندی دکترا آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت و عضو هیئت علمی دانشکده و همچنین کارگاه “پیشگیری و مقابله با ایدز” با تدریس خانم عاطفه زاهدی کارشناس ارشد اپیدمیولوژی و عضو هیئت علمی دانشکده در روستای چنار علیاء از توابع شهرستان اسدآباد برگزار شد.