برگزاری دومین جلسه شورای فرهنگی بیمارستان قائم(عج)

دومین جلسه شورای فرهنگی بیمارستان قائم(عج) باحضور اعضای شورا در دفتر ریاست بیمارستان برگزار شد.

به گزارش مفدا-اسدآباد، در ابتدای جلسه دکتر مجید براتی معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد و دبیر شورای فرهنگی بیمارستان ضمن تبریک ایام دهه امامت و ولایت و عید سعید قربان، گزارشی از اهداف این شورا ارائه داد و تاکید کرد: در ماده دو این بخشنامه «نظارت بر وضعیت پوشش حرفه‌ای و اجرای دقیق انطباق در مراکز درمانی، فرهنگ‌سازی و برگزاری کارگاه‌های آموزش عفاف و حجاب» و همچنین «نظارت بر رعایت پوشش مناسب و سایر ارزش‌های دینی» از وظایف این شورا عنوان شده است.

همچنین در این نشست فرهاد هادی کبیر مدیر بیمارستان گزارشی از اقدامات انجام شده در این راستا مانند تجهیز کمد عبادی در بخش های بیمارستان، نصب بنر و تهیه بروشور و پمفلت احکام اسلامی، برنامه منظم نماز جماعت در نمازخانه بیمارستان، مراسم های برگزار شده در دهه کرامت و همچنین برنامه های فرهنگی پیش رو در دهه ولایت ارائه داد و بر پیگیری و رعایت نکات لازم در راستای حفظ حرمت و رعایت شئونات اسلامی نکاتی را عنوان کرد.

در ادامه، در خصوص مصوبات جلسه قبل این شورا و مسائل مطرح شده در بازدید قانون انطباق امور اداری و فنی مؤسسات پزشکی با موازین شرع مقدس، عفاف و حجاب، امر به معروف و نهی از منکر، موانع و راهکارهای موجود برای اجرای مصوبات بحث وتبادل نظر صورت گرفت.

ابلاغ شرح وظایف مسئولین اجرایی نظارت بر پوشش کارکنان و نظر سنجی از اعضای شورای فرهنگی بیمارستان برای بهبود اجرای قانون انطباق در بیمارستان با توزیع کتابچه و تولید محتوای فرهنگی از دیگر موارد مطروحه در دومین جلسه شورای فرهنگی بیمارستان قائم(عج) شهرستان اسدآباد بود.