برگزاری مراسم سوگواری و یادبود شهید جمهور

اخبار

در پی سانحه دلخراش سقوط بالگرد و شهادت سیدالشهداء خدمت حضرت آیت الله سید ابراهیم رییسی و همراهان ایشان؛ به همت معاونت آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد مراسم یادبود و سوگواری برگزار شد.

به گزارش مفدا اسدآباد، این مراسم باحضور دکتر مجید براتی، معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی، دکتر صفرزاده خوشابی معاون بهداشتی، جمعی از مدیران، اعضای هیئت علمی، کارکنان و دانشجویان در معاونت آموزشی دانشکده برگزار گردید.

در ابتدای مراسم، آیاتی چند از کلام الله مجید توسط آقای عمادی براتی از قاریان برجسته شاغل در دانشکده قرائت شد.
همچنین آقای مجید صادقی مداح اهل بیت(ع) به ذکر مصیبت، سوگواری و مرثیه سرایی پرداخت.
در پایان حجت الاسلام دکتر عنوانی عضو هیئت علمی دانشکده ضمن قرائت پیام تسلیت مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در مورد شخصیت آیت الله رییسی نکاتی را بیان کرد.