به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد دکتر مجید براتی معاون دانشکده به مناسبت فرارسیدن ایام الله دهه فجر پیامی را منتشر کرد:

بسمه تعالی

دهه مبارک فجر،‌ سرآغاز طلوع اسلام و‌ تجلی شکوهمند حماسه ملتی است که با انقلاب اسلامی خویش، برگی را در یاد همه انسان‌ها گشودند و صدای استقلال و آزادی را به گوش جهانیان رساندند. ایام مبارک و غرور آفرین دهه فجر پیروزی انقلاب اسلامی یاد آور راهبری های انقلابی و حیاتبخش رهبر کبیر و فقید انقلاب اسلامی و فداکاری های عظیم ملت بزرگ ایران است.
دهه فجر امسال و طلوع چهل و چهارمین خورشید پیروزی، در کنار سرفرازی و سربلندی ملت مسلمان ایران، فریادهای سرخ و جاودانی علیه کفر و استبداد را در کنار موفقیت های عرصه های علمی و دانشگاهی یادآوری میکند.
اینجانب ایام فرخنده دهه فجر، را به رهبر فرزانه انقلاب، تمامی ملت شریف و شهید پرور ایران و خصوصاً جامعه دانشگاهی، تبریک و تهنیت عرض نموده و از پیشگاه حضرت احدیت، سعادتمندی و توفیقات روزافزون این ملت را آرزومندم.

دکتر مجید براتی
معاون آموزش، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد