برگزاری جلسه کمیته انطباق امور فنی و اداری موسسات پزشکی با شرع مقدس و عفاف و حجاب

تاریخ ۲ اسفند ۱۴۰۱ ساعت ۱۰:۰۰  دسته : اخبار

جلسه کمیته انطباق امور فنی و اداری موسسات پزشکی با شرع مقدس و عفاف و حجاب به ریاست دکتر براتی (معاونت آموزش دانشکده) برگزار گردید

چهارمین جلسه سال 1401 کمیته انطباق امور اداری و فنی موسسات بزشکی با موازین شرع مقدس با حضور جناب اقای دکتر براتی معاونت محترم آموزش تحقیقات فرهنگی دانشجویی,جناب آقای مرادی مدیر محترم فرهنگی, سرکار خانم اصلانی عضو محترم هیات علمی دانشکده و دبیر کمیته انطباق, جناب آقای دکتر طاهری نماینده محترم معاونت درمان, جناب اقای شهبازی نماینده محترم معاونت توسعه, جناب اقای صفری نماینده محترم معاونت بهداشتی و سرکار خانم احمدی نماینده محترم معاونت غذا و دارو در مورخه1401/12/02در سالن جلسات معاونت آموزشی تشکیل گردید.

ابتدای جلسه دکتر براتی در خصوص موضوعاتی همچون تاثیر اجرای کامل قوانین انطباق بر تحقق اهداف ارتقا سلامت معنوی به همراه افزایش رضایتمندی بیماران و مراجعین تاکید فرمودند و بیان کردند که ارزشیابی مداوم از حسن اجرای آیین نامه و ضرورت اجرایی نمودن قانون انطباق در کلیه مراکز ارائه دهنده خدمات پزشکی و درمانی توسط بازرسین انجام شود و گزارشات در اسرع وقت جهت پیگیری ارسال گردد. در ادامه بر اهمیت ارزیابی مستمر رفتار حرفه ایی پرسنل تاکید شد تا در ارزیابی عملکرد سالیانه کارکنان مورد توجه خاص قرار گیرد و مقرر شد تا برنامه ریزی برای پرسنل جدیدالورد جهت آموزش  رفتار حرفه ایی و آشنایی با قوانین انطباق در کارگاههای اختصاصی انجام شود.

نمایندگان محترم کمیته نیز نتایج بازدید های میدانی و نقاط ضعف و قوت واحد های تابعه را گزارش کردند و همچنین چالش های موجود از جمله کمبود فضای فیزیکی و … و راهکارهای مربوطه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.