نشست هم‌اندیشی معاونین فرهنگی دانشجویی و مسئولان دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری کلان منطقه غرب کشور

به گزارش مفدا اسدآباد، نشست هم‌اندیشی کلان منطقه غرب کشور با هدف ارائه راهکارهای تقویت هیات‌های مذهبی اساتید و هم‌اندیشی پیرامون پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی در بین دانشجویان به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و با حضور رئیس اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویان وزرات بهداشت برگزار شد

🔹این نشست با حضور معاونین فرهنگی دانشجویی، مسئولین دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، روسای هیئت‌های مذهبی، مدیران فرهنگی، روسای ادارات مشاوره و سلامت روان و مدیران تربیت‌بدنی و دانشجویان همتایار دانشگاه‌های کرمانشاه، همدان، کردستان، ایلام، لرستان و اسد آباد روز چهارشنبه ۲۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ برگزار شد.

🔹در این نشست، به بحث و تبادل نظر پیرامون مهمترین چالش های حوزه سلامت و روان، راهکارهای تقویت فعالیت هیات‌های مذهبی اساتید و دانشجویان در دانشگاه‌ها، بررسی استفاده از ظرفیت ها و توانمندی های موجود در حوزه ی فرهنگی در دانشگاه های کلان منطقه و ارائه گزارش در حوزه پوشش و رفتار حرفه‌ای و.. پرداخته شد.

🔹در حاشیه این نشست متولیان فرهنگی در دانشگاه های علوم پزشکی منطقه غرب کشور برای ارتقا فعالیت های فرهنگی دانشگاهیان گرد هم آمدند تا از تجربیات، توانمندی ها و بسترهای مناسب موجود برای پیشبرد اهداف و ارائه اقدامات فرهنگی ویژه جامعه هدف خود سخن گویند.

🔹از دیگر برنامه های این نشست، تشکیل جلسه آموزشی ماهیت همتایاری و نحوه ارجاع دانشجویان آسیب‌پذیر روانی به اداره مشاوره و سلامت روان دانشجویان ویژه همتایاران سلامت روان کلان منطقه ۳ بود.