برگزاری جلسه شورای فرهنگی بیمارستان قائم(عج)

سومین جلسه شورای فرهنگی بیمارستان قائم(عج) به ریاست دکتر براتی معاون آموزش، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده و با حضور اعضای شورا برگزار شد.

به گزارش مفدا-اسدآباد، در ابتدا، دکتر مجید براتی ضمن تبریک سالروز بازگشت بزرگ مردان آزاده کشور و تجلیل از فداکاری ایشان، با سخنان رهبر عظیم الشان انقلاب که فرمودند: « آزادگان ابروی ملت را حفظ کرده اند»، گزارشی از اهداف این شورا ارائه داد و تاکید کرد در ماده دو این بخشنامه «نظارت بر وضعیت پوشش حرفه‌ای و اجرای دقیق انطباق در مراکز درمانی، فرهنگ‌سازی و برگزاری کارگاه‌های آموزش عفاف و حجاب» و همچنین «نظارت بر رعایت پوشش مناسب و سایر ارزش‌های دینی» از وظایف این شورا عنوان شده است و تاکید کرد: پژوهش های کاربردی برای بررسی و تحلیل مسائل فرهنگی بیمارستان در الویت امور قرار داده شود.

همچنین در این جلسه فرهاد هادی کبیر مدیر بیمارستان گزارشی از اقدامات انجام شده در این راستا مانند تجهیز کمد عبادی در بخش های بیمارستان، نصب بنر و تهیه بروشور و پمفلت احکام اسلامی، برنامه منظم نماز جماعت در نمازخانه بیمارستان، مراسم های برگزار شده در مناسبت های مذهبی و همچنین برنامه های فرهنگی پیش رو در ایام اربعین از قبیل فضاسازی مناسب و اعزام برنامه ریزی شده نیروهای داوطلب مجموعه برای شرکت در مراسم پیاده روی، فراخوان نیروهای داوطلب و استفاده از نیروهای متخصص در موکب های شهرستان، تهیه محتوای فرهنگی و بهداشتی مناسب جهت توزیع در موکب ها و فضاسازی بیمارستان ارائه کرد.

در ادامه، حجت الاسلام والمسلمین خسروی امام جماعت بیمارستان به نقش رسانه های بیگانه در اشاعه برنامه های ضد نظام اشاره و به رسانه ای کردن اقدامات فرهنگی دانشکده در سطح شهرستان تاکید کردند و در خصوص مصوبات جلسه قبل این شورا و مسائل مطرح شده در بازدید قانون انطباق امور اداری و فنی مؤسسات پزشکی با موازین شرع مقدس، حجاب و عفاف، امر به معروف و نهی از منکر، موانع و راهکارهای موجود برای اجرای مصوبات بحث وتبادل نظر صورت گرفت.

ابلاغ شرح وظایف مسئولین اجرایی نظارت بر پوشش کارکنان، بررسی مقدماتی چک لیست اخلاق حرفه ای در جلسه انجام شد و مقرر شد مجدد برای اعضای شورا و اعضای هیات علمی کمیته اخلاق فرستاده شوند و در جلسه بعدی سوالات نهایی شوند.
نظر سنجی از اعضای شورای فرهنگی بیمارستان برای بهبود اجرای قانون انطباق در بیمارستان و همچنین توزیع کتابچه و تولید محتوای فرهنگی از دیگر موارد مطروحه در سومین نشست فرهنگی بیمارستان قائم(عج) بود.