به گزارش وبدا-اسدآباد، در اولین روز از هفته بسیج به همت ستاد فعالیت‌های جهادی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد و با همکاری سپاه ناحیه اسدآباد و کانون بسیج جامعه پزشکی شهرستان، تیم جهادی دانشکده به منظور ارائه خدمات رایگان بهداشتی و درمانی به درمانگاه شهید قهاری اسدآباد اعزام شد.

در این تیم اعزامی، پزشکان متخصص: داخلی، زنان و زایمان، اطفال، دندانپزشک و کارشناسان؛ پرستاری و مامایی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد حضور داشتند.

در این اردو، خدمات رایگان از قبیل ویزیت پزشک متخصص، معاینه و کشیدن دندان، تزریقات و سرم تراپی، ارائه گردید.

این اردو به مدت ۳ روز تا اول آذر ۱۴۰۱ ادامه دارد و در ۲ روز باقی مانده، تیم‌های بهداشتی و پزشک به این محل اعزام و از ساعت ۱۵ تا ۱۸ روزهای ۳۰ آبان و اول آذر به مردم شریف شهرستان ارائه خدمات خواهند نمود.