نشست روشنگری و بصیرت افزایی پیرامون انتخابات ریاست جمهوری در دانشکده علوم پزشکی اسدآباد

✍️ به گزارش وبدا_اسدآباد:

🔹 بمناسب چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری نشست بصیرت افزایی با سخنرانی امام جمعه محترم شهرستان و با حضور اعضای هئیت رئیسه دانشکده ، مدیران و کارکنان دانشکده علوم پزشکی برگزار شد.

🔹حجت الاسلام والمسلمین شیخ مرتضی موحدی بیان داشت:حضور پرشور در انتخابات به منظور توسعه و پیشرفت کشور را بسیار حائز اهمیت دانست و گفت روشنگری و جهاد تبیین باید مردم را به مشارکت حداکثری در انتخابات ترغیب و تشویق نماید.

🔸حجت الاسلام والمسلمین موحدی افزود: رئیس جمهور به عنوان رئیس قوه مجریه دارای صلاحیت تعیین سیاست‌های کلان دولت است و تصمیمات او تأثیر زیادی بر سیاست‌های داخلی و خارجی کشور و تعیین سیاست‌های اقتصادی و تأثیر زیادی بر روند تولید، اشتغال و رشد اقتصادی کشور دارد.

🔹وی خاطرنشان کرد: مشارکت گسترده مردم در انتخابات و انتخاب فرد مناسب، می‌تواند تأثیر زیادی بر سرنوشت کشور داشته باشد.