اعزام کاروان دانشجویان پسر دانشکده علوم پزشکی اسدآباد به عتبات عالیات

اخبار

جمعی از دانشجویان پسر دانشکده علوم پزشکی اسدآباد در قالب اردوی ۷ روزه فرهنگی زیارتی به عتبات عالیات مشرف شدند.

به گزارش مفدا اسدآباد، آیین بدرقه ۲۳نفر از دانشجویان باحضور دکتر براتی معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی، جمعی از اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشکده در معاونت آموزشی برگزار شد.

در ابتدای مراسم، تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید،قرائت زیارت پر فیض عاشورا و مدیحه سرایی به نفس کربلایی مجید صادقی صورت گرفت.

حجت الاسلام دکتر سید حامد عنوانی عضو هیئت علمی دانشکده ضمن برشمردن اجر معنوی زیارت دسته جمعی، از دانشجویان خواست که از فرصت معنوی پیش آمده نهایت بهره را ببرند. ایشان همچنین در مورد فضیلت زیارت عتبات عالیات نکاتی را بیان کرد.

در ادامه، دکتر مجید براتی معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده با اشاره به رویکرد فرهنگی دولت سیزدهم و معاونت فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت؛ اعزام دانشجویان به عتبات عالیات را بی سابقه دانست و افزود؛ این گونه اقدامات فرهنگی تاثیر به سزایی در رشد و تعالی دانشجویان خواهد داشت.

در پایان، معاون آموزشی، اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشکده دانشجویان را با اهداء یادبود بدرقه کردند.