انتخاب رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد به عنوان پژوهشگر برتر استان همدان

دوشنبه ۱۴ آذر ۱۴۰۱

تجلیل از دکتر الهه عزتی به عنوان پژوهشگر برتر استان در حوزه پژوهشگران برگزیده مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی

دکتر الهه عزتی رئيس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد به عنوان پژوهشگر برتر استان همدان در حوزه پژوهشگران برگزیده مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی تجلیل شد.

به گزارش وبدا-اسدآباد، مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر استان در سالن همایش‌های غدیر دانشگاه علوم پزشکی همدان با حضور دکتر قاسمی فرزاد استاندار همدان و دکتر مجذوبی رئیس دانشگاه علوم پزشکی همدان برگزار گردید.

دکتر الهه عزتی عضو هیئت علمی و رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد در این مراسم به عنوان پژوهشگر برتر استان همدان در حوزه پژوهشگران برگزیده مراکز دانشگاهی و تحقیقاتی مورد تجلیل قرار گرفت.