دیدار اساتید دانشکده با امام جمعه معزز شهرستان در پاسداشت مقام‌ معلم

به گزارش وبدای اسدآباد، معاون آموزشی و اساتید دانشکده به پاسداشت مقام معلم و روز استاد با امام جمعه شهرستان حضرت حجت الاسلام و المسلمین حاج مرتضی موحدی دیدار داشتند.
امام جمعه شهرستان در این دیدار ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهید مطهری، روز معلم را به اساتید دانشکده تبریک گفتند.
ایشان افزودند: جایگاه استاد و معلم جایگاه والایی است و باید تلاش کنیم بیش از پیش قدر اساتید و معلمان خود را بدانیم. ایشان از اساتید و معلمان به عنوان پرورش‌دهنده جوانان و نوجوانان یاد کرده و از آنان خواست این نسل آینده ساز را آگاه، بیدار، باایمان و با اخلاق رشد دهند و تعهد در قبال کشور را در وجود آنان نهادینه کنند.
جناب آقای دکتر مجید براتی معاون آموزشی دانشکده نیز در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از عملکرد حوزه معاونت آموزش، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده در سال گذشته، از حمایت ها و رهنمودهای امام جمعه معزز شهرستان در پیشبرد اهداف دانشکده تقدیر و تشکر نمودند.