معاون آموزش، تحقیقات و دانشجویی فرهنگی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد منصوب شد
انتصاب

درحکمی از سوی رئیس دانشکده علوم پزشکی اسدآباد، دکتر مجید براتی به عنوان معاونت آموزش، تحقیقات و دانشجویی فرهنگی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد معرفی و منصوب شد.

به گزارش مفدا، در متن این حکم خطاب به معاونت آموزش دانشکده علوم پزشکی اسدآباد آمده است:

باتوجه به تعهد، شایستگی و نظر به تجارب ارزنده جنابعالی، در امر آموزش، پژوهش و امورات فرهنگی، به موجب این ابلاغ به عنوان معاون آموزش، تحقیقات و دانشجویی فرهنگی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد منصوب می شوید تا زیر نظر رئیس دانشکده و با استعانت از خداوند با حمایت اعضای هیات علمی، کارکنان و و دانشجویان در توسعه کمی و کیفی برنامه های دانشکده کوشا باشید.

انتظار می رود با مشورت معاونین و کارشناسان وزارت و برنامه ریزی دقیق منطبق با اصول طرح ریزی شده نظام سلامت در سطح ملی و وزارت متبوع مسیر توسعه را مهیا و اجرا کنید.