به مناسبت ولادت امام کاظم(ع) و دهه امامت و ولایت؛

💢 اردوی جهادی دانشکده علوم‌پزشکی اسدآباد در روستای چنار سفلی برگزار شد

🔻به همت ستاد فعالیت های جهادی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد و با همکاری کانون بسیج جامعه پزشکی شهرستان تیم جهادی دانشکده به منظور ارائه خدمات رایگان بهداشتی درمانی به روستای چنار سفلی از توابع شهرستان اسدآباد اعزام شد.

به گزارش مفدا-اسدآباد، در این تیم اعزامی پزشک عمومی، ماما، اعضای هیئت علمی، کارشناسان؛ پرستاری، بهداشت عمومی، خانواده و صیانت از جمعیت دانشکده علوم پزشکی اسدآباد حضور داشتند.

در این اردو، خدمات رایگان از قبیل ویزیت پزشک عمومی، توزیع داروی رایگان، غربالگری فشارخون و قندخون، تزریقات، آموزش بهداشت و پیشگیری و مقابله با بیماری ها، برگزاری کلاسها و توزیع پمفلت های آموزشی در زمینه فرزندآوری و پیامدهای تک فرزندی ارائه شد.

گفتنی است، سرهنگ پاسدار شش یکانی جانشین فرماندهی ناحیه مقاومت بسیج سپاه اسدآباد از روندبرگزاری این اردو بازدید بعمل آورده و از زحمات ستاد فعالیت های جهادی دانشکده، کانون بسیج جامعه پزشکی و اعضای تیم جهادی قدردانی کرد.