پیام تبریک معاون فرهنگی دانشجویی دانشکده به مناسبت ولادت حضرت معصومه(س)، روز دختر و دهه نورانی کرامت

اخبار, فرهنگی دانشجویی

دکتر مجید براتی معاون فرهنگی دانشجویی دانشکده، با صدور پیامی ولادت حضرت معصومه (س)، روز دختر و دهه نورانی کرامت را به دانشجویان، کارکنان و استادان دانشکده علوم پزشکی اسدآباد تبریک گفت.
به گزارش روابط عمومی وبدا، در متن این پیام آمده است:

دهه کرامت که با ولادت حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیها بانوی کرامت و مظهر فضایل آغاز و با ولادت با سعادت امام علی بن موسی الرضا علیه السلام به پایان می رسد، ایام مبارک و پر برکتی است که عطر شمیم رضوی فضای میهن اسلامی مان را معطر و دل ها را منور می سازد.
اینجانب فرا رسیدن دهه کرامت و روز ملی دختر را به همه مردم عزیز این مرز و بوم خصوصا دانشجویان دختر دانشکده علوم پزشکی اسدآباد تبریک عرض می کنم و از پروردگار متعال بهره مندی از سیره و روش زندگی این بانوی عفیفه به منظور رشد معنوی، علمی و اخلاقی دختران کشور عزیزمان را خواستارم.

دکتر مجید براتی
معاون فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد