حضور مشاور معاونت فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دانشکده علوم پزشکی اسدآباد

تاریخ انتشار 19 آذر 1402  ساعت 8:15  دسته : اخبار / فرهنگی دانشجویی

حضرت حجت الاسلام و المسلمین دکتر هاشمی مشاور معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با حضور در دانشکده علوم پزشکی اسدآباد پیام تبریک جناب آقای دکتر عباس شیراوژن معاون فرهنگی دانشجویی وزارت بهداشت را به دانشجویان اعلام و روز ۱۶ آذر ماه را به آنها تبریک گفت.

ایشان همچنین ضمن بازدید از سرا های دانشجویی دخترانه ریحانه و پسرانه شهدای مدافعان حرم با دانشجویان دیدار و در خصوص مسائل و چالش های زندگی دانشجویی با آنها به بحث و تبادل نظر پرداختند.

سرکار خانم دکتر عزتی ریاست دانشکده، دکتر مجید براتی معاونت آموزش، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی، مهندس صادق نجفی فاتح معاونت توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی، سرکار خانم اصلانی مدیر فرهنگی دانشجویی و کارشناسان امور فرهنگی دانشجویی در این بازدید همراه حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر هاشمی حضور داشتند.

بررسی فعالیت های فرهنگی دانشجویی دانشکده در طول یک سال گذشته و بحث و تبادل نظر در خصوص رفع مشکلات و چالش های حوزه فرهنگی دانشجویی دانشکده از دیگر فعالیت‌های این بازدید یکروزه بود.