هفتمین نشست معاونین آموزشی دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور برگزار شد.

نشست معاونین آموزشی دانشگاه و دانشکده های علوم پزشکی کشور در تاریخ 20 خرداد ماه در محل سالن اجلاس وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با حضور دکتر ابوالفضل باقری فرد معاون آموزشی وزارت بهداشت و معاونین آموزشی دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور برگزار شد.
دکتر باقری فرد در این نشست از مواردی همچون اختصاص کد مصوب مستقل برای معاونت آموزشی در قانون بودجه، پیش بینی حق الزحمه دستیاران و اینترن ها در بودجه دانشگاه ها، دستور توسعه فضاهای آموزشی دانشگاه ها و تکمیل تجهیزات آموزشی و کمک آموزشی مراکز مهارت های بالینی، آزمایشگاه ها و تجهیزات آموزشی درمانی بیمارستان ها خبر دادند. عملکرد آموزشی دانشگاه ها در کلان مناطق دهگانه نیز توسط دبیران کلان مناطق ارائه و مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
همچنین دکتر غلامرضا حسن زاده دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی شاخص های دهگانه پایش عملکرد 1403 «برنامه جامع عدالت، تعالی و بهره وری آموزش پزشکی» به تفکیک کارگروه های کشوری و کلان مناطق آمایشی اجرا شده توسط 10 کلان منطقه کشور را تشریح کرد.
گفتنی است دکتر مجید براتی معاون آموزشی دانشکده در این نشست حضور داشتند.