🔰بازدید اعضای هیأت ممتحنه و ارزشیابی رشته فوریت های پزشکی وزارت بهداشت از دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد

♻️اعضای هیأت بورد رشته فوریت های پزشکی وزارت بهداشت با هدف راه اندازی رشته فوریت های پزشکی در مقطع کارشناسی از معاونت آموزش، تحقیقات و دانشجویی فرهنگی دانشکده، بیمارستان حضرت قائم (عج) و پایگاه آموزشی اورژانس پیش بیمارستانی شهرستان بازدید کردند.

📗به گزارش وبدا-اسدآباد، جناب آقای دکتر علی نوری ساری و دکتر امیر صدیقی به منظور راه اندازی کارشناسی رشته فوریت های پزشکی از بخش های مختلف دانشکده علوم پزشکی اسدآباد بازدید و در جلسات جداگانه‌ای با حضور مسئولین دانشکده و دانشجویان حضور یافتند.

🔷اعضای این هیأت، از بخش‌های مختلف معاونت آموزشی از قبیل؛ مرکز مهارت‌های بالینی، سالن تشریح، کتابخانه، سایت کامپیوتر، آزمایشگاه ها، مرکز آزمون الکترونیک، کلاس‌های درس، اتاق اعضای هیأت علمی، آمبولانس آموزشی، بلوک زایمان بیمارستان، اورژانس بیمارستان، بخش ICU، کتابخانه بیمارستان، دپارتمان آموزشی و بخش‌های مختلف بیمارستان حضرت قائم(عج) و پایگاه آموزشی اورژانس پیش بیمارستانی، دیسپیج، پایگاه اورژانس 1 و 2 شهری را بازدید کردند و نحوه آموزش، استقرار دانشجویان و اعضای هیأت علمی را مورد بررسی قرار دادند.

🔶در پایان جناب آقای دکتر نوری ساری دبیر محترم بورد رشته فوریت های پزشکی ضمن تقدیر و تشکر از زحمات ریاست و معاونین دانشکده، نتیجه بازدید را رضایت بخش ارزیابی نموده و ضمن اعلام موافقت خود با راه اندازی رشته کارشناسی، حمایت خود را از مابقی مراحل در شورای گسترش وزارت بهداشت اعلام نمودند.