نشست معاونین تحقیقات و فناوری دانشگاه های علوم پزشکی کشور

نشست معاونین تحقیقات و فناوری دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور در تاریخ 22 و 23 اردیبهشت ماه در محل سالن همایش‌های هتل قلب بیمارستان شهید رجایی تهران با حضور دکتر یونس پناهی معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت و معاونین تحقیقات و فناوری دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی کشور با تمرکز بر بحث و تبادل نظر در خصوص راهکارهای ارتقاء تولید علم و فناوری کشور و همچنین بررسی آخرین وضعیت پژوهشی کشور و دانشگاه ها برگزار شد.
در این نشست دکتر پناهی بر اهمیت تحقیقات و فناوری در راستای پیاده سازی شعار سال تاکید کرد.
ایشان افزودند: در شرایط پسا کرونا باید آمادگی لازم را برای مقابله با مشکلات داشته باشیم و هدف این نشست هم اندیشی معاونین تحقیقات و فناوری برای کاربردی کردن تحقیقات و پژوهش های مساله محور است.
معاونین تحقیقات و فناوری دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی نیز در این نشست وضعیت و برنامه های راهبردی و عملیاتی دانشگاه های خود را ارائه و از دیدگاه معاونین دیگر دانشگاه ها در جهت اصلاح برنامه های خود بهره مند شدند.

گفتنی است دکتر مجید براتی معاون تحقیقات و فناوری دانشکده در این نشست حضور داشتند.