‍ پیام معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد به مناسبت هفته وحدت

‍ ‍ دکتر مجید براتی معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد به مناسبت آغاز هفته وحدت پیامی صادر کرد.

بسم الله الرحمن الرحیم

ربیع الاول یادآور ولادت خاتم النبیین، رحمه االلعالمین، حضرت محمد مصطفی (ص) و هفته وحدت بی‌تردید پیام آور صلح و مودت برای پیروان حقیقی دین و مکتب انسان ساز اسلام ناب محمدی است.

اکنون میراث گرانبهای حضرت رسول اکرم(ص) برای مسلمانان دعوت به وحدت و یکپارچگی است، پیام حضرت محمد مصطفی(ص) که می‌فرمایند: الجَماعَهُ رَحمَهٌ و الفُرقَهُ عذابٌ “وحدت مایه رحمت و تفرقه موجب عذاب است” گویای لزوم یکپارچگی امت اسلام در این دین مبین است.

اینجانب فرارسیدن هفته وحدت و خجسته میلاد ختم المرسلین، حضرت رسول اکرم(ص) و ولادت سراسر نور حضرت امام جعفر صادق(ع) را به تمام هموطنان ارجمند به ویژه پرسنل ساعی، اعضای محترم هیئت علمی و دانشجویان فرهیخته دانشکده علوم پزشکی اسدآباد تبریک و تهنیت عرض می نمایم.

دکتر مجید براتی

معاون آموزشی، تحقیقات و دانشجویی فرهنگی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد