مراسم معارفه نودانشجویان مقطع کارشناسی رشته های پرستاری و بهداشت عمومی باحضور دکتر الهه عزتی رئیس دانشکده، دکتر مجید براتی معاون آموزشی، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی، مجتبی نجفی رئیس دفتر حوزه ریاست، مدیران آموزش و فرهنگی دانشجویی و اعضای هیئت علمی دانشکده در روستای هدف گردشگری ملحمدره برگزار شد.
به گزارش مفدا-اسدآباد، در ابتدا دکتر عزتی ضمن تبریک و خیر مقدم به دانشجویان جدیدالورود در خصوص دانشکده علوم پزشکی اسدآباد، چشم انداز درنظر گرفته شده و اهمیت تحصیل علم و بهره گیری از فرصت های دوران جوانی نکاتی را بیان کرد.
در ادامه، دکتر مجید براتی پذیرش دانشجویان را در رشته پرستاری و بهداشت عمومی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد تبریک گفت و افزود؛ در سالتحصیلی جدید با تلاش ها و پیگیری های مستمر، امکانات رفاهی و خوابگاه برای کلیه دانشجویان فراهم گردیده است.همچنین، معاون آموزشی دانشکده دانشجویان را به فعالیت در کانون های فرهنگی، تشکل های اسلامی، اردوهای جهادی و حفظ ارزش ها و شئونات اسلامی فراخواند و بر رشد همه جانبه دانشجویان تاکید کرد.
در پایان مراسم، پس از صرف نهار، دانشجویان با رئیس، معاون آموزشی، مدیران و اعضای هیئت علمی دانشکده عکس یادگاری گرفتند