بازدید آقای دکتر براتی معاون آموزش، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی به همراه خانم اصلانی مدیر دانشجویی فرهنگی از خوابگاه دانشجویی ریحانه

دکتر مجید براتی معاونت آموزش، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی به همراه خانم مرضیه اصلانی مدیر فرهنگی دانشجویی و آقای اشرفیان کارشناس امور خوابگاهها از خوابگاه دانشجویی ریحانه بازدید کردند.

در این بازدید که به منظور ایجاد تغییر و تحولاتی برای رفاه دانشجویان در ایام امتحانات پایانترم صورت گرفت، دکتر براتی ایجاد شرایط مساعد زندگی در خوابگاه را در حفظ آرامش روحی و جسمی، توسعه فکر و اندیشه و اعتلاء شخصیت دانشجو موثر دانست و افزود: دوران خوابگاهی بسیار پرخاطره است و باید این دوران را مغتنم شمرد و با مثبت اندیشی و تلاش از فرصت زندگی در خوابگاه حداکثر بهره را برد.
ایشان خوابگاه را خانه دوم دانشجویان در ایام تحصیل معرفی کرد و اظهار داشت: با توجه به اینکه هر دانشجو بیشترین زمان خود را در خوابگاه سپری می کند کاهش دغدغه دانشجویان خوابگاهی علی الخصوص زمان امتحانات تلاش همیشگی ماست.