پیام تبریک دکتر مجید براتی، معاون فرهنگی دانشجویی دانشکده به مناسبت عید سعید قربان

اخبار

دکتر مجید براتی، معاون فرهنگی دانشجویی دانشکده در پیامی فرا رسیدن «عید سعید قربان» را به همه مسلمانان به ویژه اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشکده تبریک و تهنیت گفت.

به گزارش مفدا؛ متن این پیام به شرح ذیل است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

«عید سعید قربان، عید تقرّب و سرسپردگی به معبود و یادآور از خودگذشتگی در راه رضای حق تعالی و ایمان و تسلیم در برابر عظمت و وحدانیت اوست.

عیدالاُضحی، جلوه‌گاه معرفت به ذات الهی و فرصت بزرگ بازگشت به خویش، روزی است که ابراهیم نبی(ع) همه تعلقات خویش را به قربانگاه عشق برد.

در این عید بزرگ بندگی، یاد و خاطره همه شهدای ایران اسلامی به ویژه سیدالشهدای خدمت را که با شهادت خود به همه مسئولان کشور، درس فداکاری و جهاد در راه آرمان‌های بلند انقلاب اسلامی را داد، گرامی می‌داریم.

فرا رسیدن عید سعید قربان را به تمامی مسلمانان بالاخص مردم شریف شهرستان، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشکده علوم پزشکی اسدآباد، تبریک و شادباش می‌گوییم و از خداوند بزرگ می‌خواهیم که به برکت بزرگترین عید مسلمین، خشوع، تعبد، ایمان و ایثار، سرلوحه زندگی همه ما خادمان ملت قرار گیرد تا خالصانه در مسیر خدمت گام برداریم».

دکتر مجید براتی
معاون فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد