برگزاری جلسه گروه پرستاری و فوریتهای پزشکی

این جلسه به ریاست دکتر مجید براتی معاونت آموزش، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی و باحضور مدیر گروه های پرستاری و فوریت های پزشکی، اساتید بالینی و حق التدریس در سالن جلسات معاونت آموزشی دانشکده علوم پزشکی اسداباد تشکیل شد.

به گزارش مفدا اسدآباد، در این جلسه آقای دکتر مجید براتی معاونت آموزش، تحقیقات و فرهنگی دانشجویی ضمن خیر مقدم؛ به اهمیت اخلاق حرفه ای در تربیت دانشجویان توانمند و متعهد اشاره و برگزاری کارگاه ها را در راستای اجرایی شدن برنامه عملیاتی معاونت آموزش دانشکده در خصوص چالش های تعهد و رفتار حرفه ­ای به شکل بحث های درون گروهی دوره ای مهم دانست.

در ادامه مباحث با عناوین (اخلاق، چالش های اساسی رهبری اخلاقی، تم های طولی اخلاق و مولفه های یک رهبر اخلاقی) و همچنین دستورالعمل هایی برای عملیاتی کردن برنامه مطرح شده و با مشارکت حاضرین ابعاد مختلف رهبری اخلاقی را برای عملیاتی نمودن مورد بحث و گفتگو قرار دادند.

در پایان معاون آموزشی دانشکده ضمن تشکر از مشارکت اعضای جلسه؛ افزود: بر اساس برنامه تنظیم شده این جلسات درون گروهی به شکل دوره ای و با سخنرانی سایر اساتید ادامه خواهد یافت.