پیام تسلیت معاونت فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی اسداباد در پی شهادت مستشاران نظامی در حمله اسرائیل به دمشق

بسم‌الله الرحمن الرحیم

انالله و اناالیه راجعون

بزرگ‌مردان شجاع میدان دفاع از حریم اهل‌بیت (ع)، سربازان جانباز اسلام و ایران، سرداران سرافراز مبارزه با استکبار جهانی، مجاهدان گمنام و بی‌ادعا و فرزندان برومند ایران عزیزمان با تیر توطئه و خباثت رژیم کودک‌کش صهیونیستی و آمریکای جنایت‌کار در خون خفتند؛ ولی دل‌های داغدار ملت ایران بیدار است و مردم ولایتمدار ایران اسلامی با تأسی از مکتب عاشورا و اراده‌ای راستین پاسدار خون شهیدان گران‌قدر انقلاب اسلامی خواهند بود.

بدون تردید خون پاک شهیدان حجت الله امیدوار، علی آقازاده، حسین محمدی، سعید کریمی، محمد امین صمدی و دیگر شهدای مقاومت همچون سردار دل‌ها سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی، چهره پلید شیطان بزرگ و رژیم غاصب صهیونیستی را رسوا خواهد کرد و این اقدامات مذبوحانه و ناجوانمردانه در به شهادت رساندن اسوه‌های ایثار و شهادت، نابودی و شکست رژیم جعلی صهیونیستی را تسریع خواهد کرد.

معاونت فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد با تبریک و تسلیت شهادت مجاهدان نستوه به حضرت ولیعصر (عج)، مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا (مدظله العالی)، خانواده های معظم شهیدان و آحاد فرماندهان و رزمندگان جبهه مقاومت اسلامی و ملت شریف ایران اعلام می‌دارد، سنّت الهی بر نابودی ظالمان قرار دارد و بدون شک راه شهیدان جبهه مقاومت تا پیروزی کامل حق بر باطل ادامه خواهد داشت.

دکتر مجید براتی
معاونت فرهنگی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی اسدآباد