پیام تبریک ریاست، اعضای هیئت رئیسه، اعضای هیئت علمی، کارکنان و مدیریت روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد درپی انتصاب مدیر جدید هسته گزینش دانشگاه علوم پزشکی همدان

متن پیام وی به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر بهروز شورچه
عضو محترم هیئت علمی دانشکده علو پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد

با سلام و تحیت

توفیق خدمت خالصانه در نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، فرصت گرانبها و پرافتخاری است که علاوه بر رضایت مردم، خشنودی پروردگار متعال را نیز در پی خواهد داشت.

اینجانبان برخود لازم می دانیم انتصاب بجا و شایسته جنابعالی را به عنوان مدیر هسته گزینش دانشگاه علوم پزشکی همدان که نشان از درایت، لیاقت، شایستگی و توانمندی بالا در انجام مسئولیت‌های گذشته دارد صمیمانه تبریک عرض نموده و رجاء واثق داریم تعهد و روحیه جهادی شما، نویدبخش دستیابی هرچه بیشتر به سلامت و تعالی مجموعه علوم پزشکی کشور در راستای نیل به منویات رهبر معظم انقلاب (مد ظله العالی) و پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی خواهد بود.

عزت، سربلندی و مزید توفیقات جنابعالی را تحت عنایت خاصه حضرت ولیعصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و تبعیت از رهنمودهای فرماندهی معظم کل قوا از ذات اقدس الهی مسئلت داریم.