پیام ریاست دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد به مناسبت هفته بسیج

دکتر الهه عزتی رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد به مناسبت فرارسیدن هفته بسیج، پیام تبریکی صادر نمود.

◀️ به گزارش وبدا-اسدآباد، متن این پیام به شرح ذیل است؛

و اعدولهم ما استطعتم من قوه (انفال ۶۰)

بسیج شجره طیبه و درخت تنومند و پرثمری است که شکوفه‌های آن بوی بهار وصل و طراوت یقین و حدیث عشق می‌دهد.

امام خمینی (ره)

بسیج؛ فهم درست، اعتماد، اراده و اخلاص امت اسلامی است که با ظهور اسلام تولد یافته و در ملت‌های مسلمان رشد کرده است.

هوشمندی و تدبیر حضرت امام خمینی (ره) و عدالت خواهی میلیون‌ها انسان با ایمان، تنها تبلور دوباره بسیج در عصر حاضر بود.

هفته مبارک و فرخنده بسیج، فرصت مغتنمی است جهت تجدید پیمان با آرمان‌های بلند حضرت روح الله و بیعتی دوباره با بزرگ بسیجی دلاور سلف صالح حضرت امام، مقام معظم رهبری است.

امید آنکه ما بازماندگان آن امام بزرگوار و پاک سرشت بتوانیم این صفت زیبا را در تار و پود نام مقدس بسیج و بسیجی که عجین شده است با کلمات مقدسی نظیر شهید و جانباز و ایثارگر و آزاده و فداکار و جان برکف، خون شهید و دست بریده و تن پاره پاره، صیانت و پاسداری کنیم.

اینجانب هفته بسیج را به همه دلاور مردان بسیجی ایام دفاع مقدس و دیگر بسیجیانی که در سنگرهای گوناگون نظام در جهت توسعه و آبادانی و حفظ و حراست آن کوشش می‌کنند، همچنین بسیجیانِ ایثارگر و مدافعین سلامت دانشکده علوم پزشکی اسدآباد و عموم کارکنان مجموعه، تبریک و تهنیت عرض می‌کنم.

دکتر الهه عزتی
رئیس دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی اسدآباد